Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
10 czerwca 2025DobryWujas pisze: Kurwa ile mam nie brać by poklepało mnie 450mg? Chyba trzy dni nie brałem i jedyne co poczułem to uspokojenie po fecie i senność. Ale żadnej jazdy. :(
Bardzo dobrze pomaga pogłębić ewekt gabarytyna, wystarczy 300mg i już się wzmacnia.
Mnie dawki 1000+ dają napęd i motywację do działania oraz pregabalinowy Vibe taka chec do interakcji, empatię i haj. Papierosy smakują i można palić jeden za drugim oraz pić litry kawy.
Nie polecam tego nowicjusza bo można się przejechać, jak nie masz doświadczenia to taka dawka 1000mg może pozamiatac Cię i jak to się mówi zmieść z planszy. Będziesz chodzic jak pijany albo Cię zetnie do spania oraz problemy ze wzrokiem jak widzenie podwójne czy szalejący błędnik.
To nie jest zabawka tylko gabapetoid którym mozna się naćpać po prostu biorąc więcej niż standardowe dawki lecznicze.
Nie mam już niestety/stety dostępu do pregabaliny z żadnej strony a po ostatnich skrętach (te fizyczne objawy zaznaczam że to jest NIC przy psychicznych) dorobiłem się PTSD - jak mówiłem, robią się coraz gorsze.
Objawy fizyczne trwały teraz ok 4-5 dni a psychiczne ok 10 dni.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.