Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 237 / 0
Wieczna tolerka? :( nie no wraziewu to ja nigdy jakoś dużo tego nie jadłem. Na palcach 1 ręki policzę dni kiedy wymknąłem się poza granicę grama. No może dwóch rąk...
  • 41 / 3 / 0
10 czerwca 2025DobryWujas pisze:
Kurwa ile mam nie brać by poklepało mnie 450mg? Chyba trzy dni nie brałem i jedyne co poczułem to uspokojenie po fecie i senność. Ale żadnej jazdy. :(
Trzy dni to za mało, spróbuj ponownie za 4 lub 5 dni. Wiadomo że to kwestia indywidualnych reakcji ale u mnie się to sprawdza. Czuję wielką różnicę między 3 a 4 lub 5 dniem. Obecnie nie zażywam częściej jak 4 dni.

Bardzo dobrze pomaga pogłębić ewekt gabarytyna, wystarczy 300mg i już się wzmacnia.
  • 2032 / 335 / 0
Byłem wjebany po uszy, brałem pregabalinę od kilku lat. Swojego czasu (22-23r) rekreacyjnie potrafiłem przywalić 1g+. Postanowiłem posiłkować się wyłącznie marihuaną i zacząłem schodzić - powoli. Z dawki średnio 2x300mg obecnie jestem na 2x75mg i czuję się w porządku, bez efektów odstawienia które są straszne przy odstawieniu nagłym. Dla formalności pobiorę sobie jeszcze 1 tydzień 2x 75mg, po czym ostani tydzień na 1x75mg żeby mieć pewność komfortowego odstawienia.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.