...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 697 / 134 / 0
Potrzebuję pomocy jak zejść z kryształu RC głównie 3mmc i 4cmc napierdalane w ciągu ponad miesiąc dawki 5-10g dziennie, już mi się odkleja trochę, wcześniej przechodziłem detox od opiatów Majka, oxy, hel na co mam się przygotować w przypadku ketonów czy ktoś ma pomysł jak mogę przerwać ten chory ciąg psychicznie mnie męczy bardziej niż ciąg na opio, jakimi lekami się obstawić po wyjściu z pudła nie mam za dużego asortymentu mam klony, prege i ketrel także ktoś ma jakiś pomysł lub już sprawdzone kombinacje lekowe by sobie poradzić z tym to będę wdzięczny za pomoc
  • 482 / 68 / 0
klona sobie zażyj i git. Ja 10g alfy przerobilem (od przebudzenia do odcinki meth pipe w ruch co 30 minut, moze godzine jak waliłem konia) i jak się skończyła to czulem sie normalnie. Nie wiem jak u Ciebie ze snem, ale mysle ze mi fakt, ze w pewnym momencie wapo apvp po prostu blackout i budze sie w lozku uratowal mi dupe, bym palil to gowno dopóki bym nie umarl po 2 tyg, poza tym regeneracja itp.

Tak Ci piszę, aby Cie pocieszyć. ale 3mmc - w chuj sero, 4cmc tez, to juz nie jest NDRI jak apvp tylko serotoninowce-

Pewnie bedziesz mial brainzapy jak przy odstawce antydepresantow, depresja to na 100% Kup sobie 5-HTP, podobno pomaga z sero. To moze byc zla rada, ale moze bys wszedl na fete? dostarczalbys sobie dopaminy, wiec czułbyś się dobrze mimo problemu z serotoniną, a ona w tym czasie by się odbudowywała - tutaj to chłopski rozum typ rady, nie wiem jak dokladnie racemat fety wplywa na serotonine.

Ale ogolnie może jakiś inny NDRI i po 3 tyg dawkowania danego stymulantu (jedynie tyle, abyś nie skuczał z depresji! jak zaczniesz brac za duzo to potem zaś bedziesz mial problemy inne, mowie doslownie o 20-40mg przecietnie czystej fety z 2 razy dziennie, choc przy twoich dawkach ketonów to musialbys sam sprawdzic ile ci trzeba zeby nie myśleć o linie) Jak pytasz co Cie czeka, no na pewno depresja, stany lękowe (dobrze ze masz klony i prege), no ale nic strasznego ci nie bedzie, wiec sie nie martw. To nie opio, na odstawce którego, defacto, teraz piszę to heh. Ja zaleczam się 4mmc i pregabą, klony czasem ale od jakiegos czasu dzialaja na mnie jak LSD pod wzgledem tolerancji. 2mg w jeden dzien, euforia, 10mg na drugi - nic, jak mam farta to zmułka.
  • 697 / 134 / 0
Stary nie obraź się trochę rada po chuju, gdzie jakieś 5-HTP, gdzie amfetamina przy ciężkim uzależnieniu, żebym stracił kontrolę nad kolejną substancją, ja potrzebuje konkretnych leków, za 2 dni detox, temat się kończy ja więcej nie dobieram muszę to przeżyć przechodziłem skręty z opio mnóstwo razy wiem co to za ból dlatego nigdy do opio nie wrócę kryminał mi życie uratował, ale wjebałem się w ketony tłumacząc sobie że będę walił w nos i to będzie lepsze, kolejna iluzja i kłamstwo, dla mojej psychiki ciąg na 3mmc jest jeszcze gorszy uwypukla moje skrajne emocje, a strasznie boję się że sobie coś zrobię na odstawce tego z takich dawek, więc potrzebuje jakichś SSRI, SNRI, czy NDRI by te receptory trochę naprawić przecież ja zdechnę, znam swoją psychikę wiem jaki jestem depresyjny, jakie potrafię mieć ataki paniki, boję się że kiedy to przyjdzie mogę nie ujechać… zacząłem się spotykać z fajną dziewczyną, wiedziała że pizgam, Ale żeby była poczekała 2dni, że muszę iść do psychiatry po jakieś leki i mogę zaczynać odstawkę, odeszła BPD + porzucenie nie wspiera w ogóle wyjścia z nałogu jeszcze bardziej zachęca do brania, ale na
Razie nie mówię tu o wychodzenia z nałogu jestem politoksykomanem, byłem w ciągu kryształków RC grzejąc Majkę i oxy i waląc potężne dawki klona, wtedy nie odczuwałem negatywnych skutków brania kamienia bo podejrzewam przez dużą ilość opio i benzo były one tłumione, teraz dopiero zacząłem doceniać ketony w ciągu, panowie konkretnie mnie interesują leki, jakie zaraz zaczynam, muszę wiedzieć żeby nie zrobić nic głupiego, klony to na pewno pregabaline biorę w dawce 600mg zaczęli mi to dawać w pierdlu więc biorę cały czas odstawić nie mogę bo z 600mg nie jest za ciekawie kiedy pregi nie wezmę także ona będzie cały czas, z antydepresantów w swoim asortymencie widziałem chyba tylko duloksetyne i Escitalopram gdzieś, ale nie wiem czy one się
Nadadzą, konkretnie panowie proszę o pomoc, jeszcze mam ketrel.
  • 427 / 114 / 0
Ale chwila, ty wiesz że będzie chujowo, czy tak zakładasz?
Bo zejście z tego jest znośne, imo, trochę jak słaby skręt fizycznie.
Ile dziennie tego szło?
  • 697 / 134 / 0
Między 5-10g doba, w ciągu 2 miesiące, odziwo boję się przerwania ciągu ze względu na swoją zaburzoną psychikę już bez drągów, stany lękowe, depresja, wiem do czego jestem zdolny jak zaczną się takie jazdy dlatego piszę o obstawę lekową, głównie może jakieś antydepresanty? Benzo mam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.