16 grudnia 2025witaminasraka pisze: kupilem w czwartek shota wypilem 50ml w czwartek i drugie 50ml w piatek. dzis jest wtorek a w aptece domowniczka kupila testy na mocz, pytanie czy myslicie ze wyjdzie?
Nawet jakbyś w piątek zjarał małego jointa to we wtorek / środę byłaby jakaś tam średnia szansa, że wykryje go w moczu. Przy "edibles" Twoja wątroba metabolizuje zwykłe THC w 11-hydroxy-THC, które dłużej utrzymuje się w organizmie.
(Jak jarasz to 11-hydroxy-THC też się pojawia w Twoim organizmie, ale w znacznie mniejszych ilościach.)
Najkorzystniej wychodzą GreenOut Banana Twist/Toffee Cookie, ja takiego 200 ml robię na 6 razy, więc strzelam ~33 ml na raz - ten ostatni, z popłuczynami, jest zawsze najlepszy ;).
Ale tak tak jak przedmówcy wspominali - warto eksperymentować z innymi olejkami, bo działanie rzeczywiście jest zależne od terpenów.
Chyba że trzymałbyś się dawek typu 5 ml to butla nawet na długo starczy.
Tak to się nadają żeby się zbombic od wielkiego dzwonu.
Tolerka szybko też rośnie.
Ja bym polecał coś od green out fresh bomb
Ja np jestem wrażliwy na konopne i te o działaniu sativa mi słabo podchodziła
Musisz określić swoje preferencje.
Czy wolisz coś pobudzającego Czy bardziej o działaniu rozluźniającym.
Tak to wróżenie z fusów.
Mi najbardziej podszedł Forest fruits który ma terpeny critical jack bo to jest indica o fajnym działaniu w stronę relaxu
Kwestia osobnicza co kto lubi .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pamiętać też trzeba, że to się ładuje z godzinę, a peak zaczyna się gdzieś po dwóch.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.