Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 285 / 26 / 0
W moim odczuciu greenout banana twist to zupełnie inna bajka w zestawieniu z bombdope.

Pierwsze efekty pojawiają się zaraz po spożyciu i przejawiają się u mnie podbiciem widzianych kolorów. Po godzinie gdzieś zaczyna się działanie właściwie. Było miło, troszkę pluszowo, z zaciekawieniem oglądałem programy dokumentalne, złe myśli gdzieś odeszły i chociaż nadal czułem się fizycznie spięty to psychicznie byłem zrelaksowany. Może na zdrowej osobie nie zrobi to takiego wrażenia jak na kimś złamanym przez neuroleptyki i chorobę, ale kurde, no fajnie było :) Peak trwał u mnie jakieś trzy godziny po czym działanie wyraźnie słabło i zaczynało schodzić przez długie godziny. To trochę mnie odrzuca bo po peaku pojawia się u mnie dyskomfort związany z tym że jestem nietrzeźwy przez tak długi czas, a jednocześnie nie cieszę się już fazką która to jest już za mną.

Płyn jest gęsty. Producent twierdzi że są w tym szocie terpeny sativy i klasyfikuje wśród swoich produktów jego działanie jako "energy". Nie czułem się pobudzony tak jak np. po czystym cbg. Było mi jednak łatwiej się skoncentrować niż po spożyciu bombdope.

Działanie było zupełnie inne niż w przypadku konkurencyjnego produktu. Jednak tamten jakby bardziej mi przypominał działaniem efekty spalenia suszu mj. Myślałem że greenout będzie tylko mocniejszy czy słabszy, a okazało się że spotkało z grubsza odmiennego.

Zaczynam wątpić czy za główne efekty odpowiada THC w legalnym stężeniu. Spożyłem tego greenouta 10ml czyli niezbyt wiele. Może jestem wrażliwy, nie wiem :/ Po wypróbowaniu dwóch produktów, od dwóch różnych producentów, dopada mnie wrażenie że obaj mieli różne pomysły na klepliwość swoich szotów. Tak po prawdzie to skład tych wynalazków nie jest znany i w sumie może tam być wszystko..

edit

może po prostu greenout jest mocniejszy? może zbyt małą dawkę bombdope stosowałem i stąd jest taka różnica w odczuciach.
jestem obłąkany
  • 64 / 1 / 0
Zna ktoś jakąś budżetowa wersję która robi w miarę dobrze? Może być też duża butelka która kosztuje więcej ale wystarczy tylko kilkadziesiat ml będę wdzięczny za odpowiedź
  • 487 / 294 / 0
Sprawdź Dutch Therapy GreenOut Shake Banana Twist/Toffee Cookie.

200 ml w butli da sie wyrwać za 95 PLN, gdzie oba warianty oznaczone są jako strong+
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 10 / 4 / 0
Wczoraj konczylem buteleczke green out cookie, na oko 15-20 ml, dolozylem okolo tyle samo bombdope lime, do tego dwa browarki i elegancka faza, a potem elegancki sen (z pomoca mineralow i melatoniny) :)
  • 243 / 35 / 0
Zaopatrzyłem się ostatnio w green outa w takiej czarnej buteleczce z neonowymi napisami. Skusiłem się bo sprzedawca (stacjonarka, największy w mieście vape shop/trafika) twierdził że mocowo wypada pomiędzy strongiem a strong+, w dodatku był na promocji. Jednak po 2 polewkach muszę stwierdzić, że imho jest mocniejszy od strong+ xD Po polewce 25ml stronga mam fajną przyjemną mocną fazkę, 25ml strong+ to już taka górna granica. Tutaj polałem tak samo i zachaczało o bad tripa, jak położyłem się spać to momentami miałem nawet podchodzącego bełta ale bez tragedii.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 487 / 294 / 0
Powiem Wam po roku częstego używania, że te szoty to jest świetna sprawa i mają dla mnie tylko jeden minus: gastro.

Chce mi się po tym jeść, a że strzelam wieczorami, tak kończyło się na obżarstwie na noc :(

Wszystko inne było na + w porównaniu z normalnym paleniem. Nawet jak zbombardowałem się konkretnie, na drugi dzień nie czułem się jakbym miał whiskas zamiast mózgu. W sumie żadnych typowych dla palenia mj skutków ubocznych, a do tego sen świetny i taki... pełny? Nawet moja żona była zaskoczona, bo mogłem mniej spać (6h) i w ogóle nie wyglądałem na zmęczennika. Potrafiłem zasnąć praktycznie na zawołanie i wstać tak samo lekko, bez typowego, porannego magnetyzmu do łóżka.

Gdybym tak potrafił się powstrzymać od pacmana, to bym mógł na tym lecieć miesiącami z małymi przerwami na reset tolerancji. Jak ktoś jest ciekaw i nie jest stonerem jak jakiś snoopdog, to polecam.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 10 / 4 / 0
A ktory polecasz i jakie dawki?
  • 5 / / 0
ogolnie mam przez inna domowniczke robione co pare miesiecy testy, kupilem w czwartek shota wypilem 50ml w czwartek i drugie 50ml w piatek. dzis jest wtorek a w aptece domowniczka kupila testy na mocz, pytanie czy myslicie ze wyjdzie? mam dosyc niski/sredni % tkanki tluszczowej (172cm, 58kg) ale sie dygam ze cos wyjdzie za wszelkie info dzieki
  • 15 / 3 / 0
Przez dwa tygodnie spiłem 3 takie greenouty w 200ml butelkach. Dwa bananowe i jeden ciasteczkowy. 20ml spoko 30ml już doskonale. Kupiłem na poprzedni weekend rollshoty, te większe, brzoskwiniowe 150ml butelki. Jako, że rzadsze i słabsze teoretycznie to przyjąłem 40ml. Mocno pożałowałem tego wybryku. Strasznie krzywa faza. Trzeba być ostrożnym przy tych wynalazkach. Tolerancję na kannabinoody mam mocno niezerową a potrafi zaskoczyć legalny suplement z internetu...
  • 5227 / 930 / 0
Ja to się dziwiłem że terpeny mają znaczenie.
Po 15 ml strong smaku gelato miałem krzywą jazdę a po 30 strong green out na bazie critical jack normalna mocna bania bez jazd. I nie mogłem sobie wkręcić tego 1 bo dopiero po fakcie zacząłem czytać o tym
Generalnie te green outy róż ia się działaniem i idą w w działaniu w stronę swoich odpowiedników na których wzór są robione. Na pewno się Ti wszystko zaciera jak się często pije ale ja unikam .
Aczkolwiek może na święta sobie dla apetytu bym zamówił co by się nawpierdalac jadła jak król
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.