20 listopada 2025clonazepam pisze:Przecież każdy tak ma, to są szarpnięcia mięśni przy zasypaniu to są hipnagogi.20 listopada 2025zepsutypiesel pisze: Przy SSRI i SNRI dokuczają mi mioklonie przysenne (zrywy przy zasypianiu). Czy miał ktoś taki problem? Jak sobie z tym poradzić.
30 listopada 2025halowpierdol pisze: @Xevter leczenie depresji nie polega na tym, żeby czuć się "błogo". Masz być po prostu stabilny, bez nieuzasadnionych wahań w jedną czy drugą stronę.
odstawiam SERTRE z 150 chce zejść do zera , gdzieś na wiosnę . Dokładam TIANE , amisulpryd jakieś 23 dni jem i…. niewiem myśle nad tym AMI(200)
.Aktualnie od jutra spróbuje 50 SERTRY . Ciężko było jak zjechałem z 150->100.Niecały miesiąc to odstawiam .
Na sen TRAZODON od 25-50.
W zapasie KWETA ..
Jestem w dość długim ciągu na b-k .
Zdaje sobie sprawę , ze szpital tez byłby dobrym miejscem do zejścia z tego wszystkiego .
Antydepy jem tyle , że łoohohoo . Ćpam tyle samo … ahhh ciężko
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.