@Merx @Zgienty @Czoug
@CATCHaFALL @mmigotka @Stteetart @Hash_Oil @surveilled @Jezus_Chytrus @deadmau5 @Devixo @Detronizator2 @pekaes @PolskiLen @serotoninowy @DzoBajden @KapitanAizen
Podliczając to jak często chodziłam do psychiatry i jakie ilosci jakich leków mi przepisywał to będzie tak:
alprazolam 900 mg
lorazepam - 200 mg
Clonazepam - 300 mg
diazepam - 640 mg
+
zolpidem - 4100mg tj 4,1 grama
kodeina - parę razy w tym roku łyknęłam sobie moją standardową dawkę - 240, więc będzie jakoś 240x7 max
mefedron - nie wiem ile tego przerobiłam ale miałam krótką aczkolwiek intensywną przygodę z tym narkotykiem na przełomie 2024/2025
DXM - raz sobie walnęłam 300 mg
No i mj - nie wiem ile tego wyjarałam przez rok, bo potrafiłam mieć okresy że palilam codziennie po pracy, później jakieś przerwy. Do tego jak jeździłam do domu na święta to z moimi dwoma najlepszymi kumplami jaraliśmy jak smoki - obstawiam że conajmniej 200 g palenia poszło w tym roku xd i tak mało jak na mnie
Pregabalina 30 paczek 300mg x 56 = 0.5kg
Clonazepam 12 paczek 2mg x 30 = 720mg
alprazolam 1 paczka 2mg x 30 = 60 mg
GHB = Jakieś 1.5l
Dysocjanty
ketamina 20g miesiecznie = 240g
O PCE = 30g
podtlenek azotu = Nie liczyłem ale więcej niż 1k naboi.
Psychodeliki
Grzyby microdosing 0.3grama co dwa dni przez caly rok daje 54g.
2cb = jakies 5 g
LSD = 5x200ug = 1000ug.
4 homipt = 2g.
4 homet = 4 g
5 meo DMT = 1 g
DMT = 5g.
changa = 5g.
THC 5 gram na miesiac daje 60g suszu.
ibogaina = Jeden trip
ayahuasca = jeden trip
amanita Muscaria = 100g.
Stymulanty
4 wpadki na BK niewiadomego pochodzenia jakies 10g.
amfetamina = Jakies 4 kreski
kokaina = 30g.
250g amfetaminy
50g THC
Druga połowa:
50g amfy
50g Kryształu (głównie mef)
20g THC
Tak w skrócie
Potem siermiężne próby ogarnięcia przeplatane chlaniem i nędznymi bida dragami z apteki. Jednak pomimo pojedynczych wyskokow z koksem czy kryształem od stimow trzymałem sie z dala.
Zaliczylem pierwszy Woodstock po którym stwierdzilem pierdole wszystko jade do Holki — o to jestem… nufka funkiel i bez wgnieceń na karoserii
To tak w skrócie, a statystykach to mw tak wyglada:
PROSZKI KLASYCZNE:
amfetamina ~10g
kokaina - max 2-3kreski
ketamina ~10g
Jakiś keton co w działaniu przypomniał 3MMC ~2g
Jakiś keton co w działaniu przypomniał chuj wieco - kilka kresek
APTEKA:
kodeina ??? (tjoko, antki, neo itd) ok 4-5 mies ciąg z parodniowymi przerwami, zaczynałem od 200 a pod koniec podbite 480 było mierne… pewnie poszło ze 100 opakowań lekkim chujem
dex - 20-25 paczek Aco/Tussi, tj ok 5 udanych tripow na ~600-750 a reszta do podbijania kody
Ze 4-5 paczek jakiś antyhistamin jw
pseudoefka - 10-15 upichconych kotów, obv najlepsze z Apselanu
alkohol — niemożliwy do obliczenia… na pewno ZA DUŻO
trawka NARKOTYCZNA:
Ze 3-4 giety jakiegos chujstwa z ulicy
15g medycznej marihuany 19% (zapomniałem nazwy)
No i nadeszła Holka
WYNALAZKI:
Palilem ekstrakt z szałwi 6-7 razy w różnych konfiguracjach - za pierwszym razem palilem najebany to zgubiłem tel i obudziłem sie w krzakach
1P-LSD - wyrwałem większy blotter na promce 25x150 to z 6-8 tripow (300-450) i kilka porozdawaych kwachów na farta randomom
2-FDCK - 5g rozpracowane w przeciągu niecałych 2 tyg, było dziurowanie ale normalnie tez po tym smigalem do roboty
O-PCE - 0,5g rozpracowywane miesiąc jw tylko bez dziurowania
AMT 20mg - dostałem sampla ale lipa jak chuj, jedno z większych rozczarowań
Pucha sprężonego powietrza + kilka buchow gazu do zapalniczki
Grzyby - jadlem trufle z roznych kofików z jakies 6-7 razy… oczywiście całe opakowanie na raz i koniecznie te najmocniejsze
Kratom ~200g najprzeróżniejszych odmian
Jeśli mam szczerze podejść do tematu to uświadomiłem sobie ku zaskoczeniu, ze przez cały ubiegly rok nie skonsumowałem;
-cracku,
-ketona vapo
-żadnej dwubenzodiazepiny
I co najważniejsze, instalacja nienaruszona
PS. Nie mam żadnych postanowień noworocznych
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.