+/- 40g max kokainy
listek alpry
listek Tramalu
kilka tabletek dextro napewno nie całe opakowanie
2 tableki oxy
2 kwasy
kilka psiknięć anatomizera z ketaminą
max 1g MDMA
150mg metfety
6 słoików zioła z apteki i max 50g z kofików haszu i zioła z czego nie wypaliłem tego wszystkiego sam
i 3 THC peny i jeszcze jeden jest nie dopalony w 90%
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
a) życie
- rzuciłem toksyczną prace za dużą kasę, by spaść na dno zawodowe, ale walczę o poprawę, zyskałem nową energię której dawno nie miałem - coś jakby stan depresyjny odszedł
- znalazłem przyczynę napadów lęku, nocnych ataków nerwicy (praca)
- mimo "falowań" bardzo ppprawił mi się sen są już momenty że na maluniej dawce hydroxyzyny przesypiam elegancko 8h
- dokonałem wewnętrznych zmian poprzebudowywałem ego, próbuje godzić się sam ze sobą co ułatwia życie
b) prochy i ćpanie:
- hurra hurra - odstawiłem pierdolone neurogówno, bo mi psychiatryczne szmaty wmawiały chady itp, a wg mnie był to podświadomy stres, jestem bez tego gówna 4mc
- niestety swoje stany leczyłem mega ilościami trawska do 5g/d, ale ppprawia sìę, po odstawce neuroleptyków odzyskuje kontakt ze sobą i coraz lepiej zaczynam rozumieć co się w środku dzieje
- jestem bez zielska 3tg, używam 15mg hydroxyzyny wieczorem - to najniższa dawka prochów na jakiej byłem od 2 lat
- sporadycznie używam Lorafenu na ataki nerwowe staram się nie przekroczyć 2xtg i max 2mg tydzien
- dążę do pełnego niećpania i nie brani psychiatrycznych chemikaliów - tylko trening do porzygu i książki oraz syn i szacunek dla partnerki
Wysyłam wam wsparcie - powodzenia w 2026
30 gramy kety
2 gramy 2 cb
1 kwas
20 gramy amfy
300 mg metamfy
100 gram 3 cmc
100 gram 4 cmc
50 gram 4 mmc
100 gram 3 mmc
100 gram nepa
20 gramy MDMA
20 opakowań kodeiny
Niepoliczalna ilość kratomu
Hektolitry piwa
Opakowanie estazolamu
5 klonów
Był to rekordkowy rok od 4 lat aczkolwiek i tak skromny w porównaniu z tym jak sie odpierdalalo
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
10g 3-CMC
2g morfiny (blister)
700mg tramadolu
500 paczek thiocodinu (240mg kodeiny) i 1 paczka antka (150mg kodeiny)
3 tabletki estazolamu
20 paczek diazepamu (głównie detoksy)
50 paczek pregabaliny po 150mg (jedna paczka 8,4g)
4 litry wódki
litry piwa
okazjonalne buchy z THC
Podsumowując: Ten rok to rozwój mojego uzależnienia od amfetaminy. Zdecydowanie polubiłem wydajność ponad wieczne spanie po kodeinie. amfetamina do działania, kodeina na zjazdy. To jest to niebezpieczne połączenie które polubiłem.
200mg EPT
150mg 2C-B
~2g lizergamidów: LSD, LSZ
1-2g trawki narkotycznej
2g 2FDCK
4g DCK
300mg MXP
15-25g kodeiny, ciężko powiedzieć
10-15mg lorazepamu
4mg klonazepamu
10mg deschloroetizolamu
10mg diclazepamu
10mg fluclotizolamu
30mg pyrazolamu
25g gabapentyny
15-40g fenibutu, ciężko powiedzieć
pregabaliny chyba 0, max 3g
10mg pagoklonu
1g amfetaminy
nieokreślona ilość:
fasoracetamu
fenylopiracetamu
aniracetamu
noopeptu
piracetamu
choliny
To chyba na tyle ;)
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
15g delta8THC
2g HHC
1g "zioła" z 30% THC-P
4g zwykłego zioła
co najmniej 1kg gałki muszkatołowej, nie jestem w stanie policzyć ale na jeden weekend potrafiło zejść 60g także ten
3g kryształu - może to był klef, może metaklef, może 2mmc, huj wie
metkat z paki acataru
4g grzybow
mały lajn kety
paka kaszlodynu
liść słabej dorety
czasem hydroksyzyna i difenhydramina ale to sie chyba nie liczy
w tym roku będzie mniej szczególnie jarania, ale więcej grzybow, może jakiś kaszlak od czasu do czasu
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.