i nie jadłem nic cały dzień
MPH można brać codziennie, jestem tego może nie idealnym, bo nikt nie jest idealny ale bardzo dobrym przykładem, rozwijam się, dostałem pracę w firmie o której marzy większość ludzi na tej planecie, NIE GŁODUJĘ - nie wiem kiedy wy w końcu zrozumiecie, że dieta i suplementacja w przypadku zażywania MPH jest bardziej niż MUST HAVE.
A biorę już 6 lat.
tak wiem, neuroróżnorodność, każdy jest inny itp. ale są tutaj osoby które potwierdzą, że dieta, małe dawki w dużych odstępach czasowych i suplementacja to jest jebana podstawa której nie przeskoczycie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
jeśli przyjmuje kwetiapine (neuroleptyki) z MPH (stymulantami) to bardziej bałbym sie o permanentne rozjebanie sobie ośrodkowego układu nerwowego.
kwetiapina z MPH to najgorsze co koleżanka może sobie robić. zmieniłbym lekarza jak najszybciej, bo może sie nawet okazać, że przez takie zajebiste leczenie (ketrel) to koleżanka bedzie zapierdalać na wózku, a nie na własnych nogach, albo jakieś inne skurwysyństwo.
poza tym, że MPH i kwetiapina sie nawzajem wykluczaja. MPH działa na zasadzie podwyższania dopaminy, a kwetiapina działa na zasadzie zmniejszania jej
jeśli koleżanka ma faktycznie ADHD i przyjmuje MPH w niezatrważających ilościach, to jej cheć na wrócenie do nałogu lub branie czegokolwiek jest najprawdopodobniej zdecydowanie mniejsza.
leczenie ADHD poprzez MPH lub inne stymulanty dopaminoergicze zbijaja tendencje do popadania w uzależnienia. skoro dostarczamy za pomoca MPH dopamine do mózgu, to organizm nie musi już jej szukać w używkach. tylko że ten ketrel hamuje efekty leczenia ADHD + pogłebia ADHD w chuj ;/
a wiec albo niech wyrzuci ten ketrel w pizdu i bierze samo MPH, albo niech zmieni lekarza.
wersje cr cieżej sie ćpa + imo nie ma takie ćpanie sensu, ale to już moje osobiste spostrzeżenie. jakie dawki bierze? MPH tylko na noc bierze? jeśli tak to bez sensu
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Ja wiedziałem, że braciak coś wciąga i tak było metylo. Nawiasem to adoptowalismy nowego psa, który reaguje jak zły na osoby pod wpływem xD oszczekał moją mamę i szczęka na brat. Mama chyba na benzo albo najebana, a brat na tym metylo leci. Na mnie pies nie szczeka i mnie pilnuje xD
No to tak:
Miałem dwie próby z metylofenidatem.
I - 60mg donosowo - za mocno. Substancja atakuje szybko, jest wystrzał jak po ćpaniu. Po godzinie szybki zjazd, rozwija się dalsze zniecierpliwienie i źle samopoczucie. Coś takiego miałem na hexenie jak poćpałem za krótko, czy max dzień. Jak leciałem z trzy dni to już automatycznie padałem i przesypialem zwale.
II próba - 20 minut temu - 80mg ale doustnie i jest lepiej. Chociaż mogłem wziąć 60 dla lepszego porównania (eh ten cpunski łeb). Nie ma tego wow i substancja ładuje się stabilniej, ale to jednak inny kaliber niż Modafinil. Jest mocno i ciągnie na działanie. Człowiek nie zastanawia się tyle, tylko robi, wybiera właściwie dana czynność i się na niej skupia, bez zastanawiania się od czego zacząć.
Good shit, za parę miesięcy ogarniam diagnozę i będę to walił.
Aczkolwiek wolałbym tu prawdopodobnie wersję o przedłużenym uwalnianiu, żeby uniknąć potencjalnych zwał.
Polecam dzieciom.
Pozdrawiam narkomany jebane.
Zazwyczaj ma też dużo mniej skutków ubocznych niż metylofenidat
feta działa tak że ci sie rozlewa ta dopamina, najlepszy stymulant… szkoda tylko że dobrej jakości amfa w polsce, to była w latach 90, może do 2010 roku można było dostać coś sensownego…
Ta co jest teraz jak masz dojścia, nadal pewnie zadziała lepiej niż metylofenidat
Jest też cudowna, wspaniała deksamfetamina, deksedryna w polsce na recepte na adhd
Droga jest, opakowanie 5 mg ponad 200zł kosztuje…(Tentin, Elvanse też spoko działa ale Tentin jest lepszy, i troche tańszy) jednak warto… i wtedy tylko oralnie przyjmować
Mam 3cmc w domu i to gówno jebane odrazu bym zamienił na deksamfetamine z apteki…
Mój ulubiony stymulant to deksedryna, nie ryje bani, ubocznych skutków prawie wcale nie ma, zero zjazdu…
To jak to leczy moje ostre adhd i ile zrobiłem w życiu wartościowych rzeczy dzięki tej substancji(brałem maksymalnie 20mg naraz, może raz wziąłem więcej, to idealny kompromis między działaniem euforycznym i leczniczym, bez tolerancji 15 mg wystarczy
Tolerancje zmniejszałem DXM(maksymalnie 30 mg DXM łączyć moźna z tentinem, ja coprawda łączyłem 90mg DXM z deksedryną i jeszcze paliłem trawe/piłem shoty konopne, i kurwa euforia była niesamowita; lepsze niż te obecne ketony 3cmc/4cmc, mniej ryjące banie, jednak odradzam takie dawki DXM bo mocno obciąża serce, ciśnienie i puls dużo wyższe itd)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.