i nie jadłem nic cały dzień
MPH można brać codziennie, jestem tego może nie idealnym, bo nikt nie jest idealny ale bardzo dobrym przykładem, rozwijam się, dostałem pracę w firmie o której marzy większość ludzi na tej planecie, NIE GŁODUJĘ - nie wiem kiedy wy w końcu zrozumiecie, że dieta i suplementacja w przypadku zażywania MPH jest bardziej niż MUST HAVE.
A biorę już 6 lat.
tak wiem, neuroróżnorodność, każdy jest inny itp. ale są tutaj osoby które potwierdzą, że dieta, małe dawki w dużych odstępach czasowych i suplementacja to jest jebana podstawa której nie przeskoczycie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
jeśli przyjmuje kwetiapine (neuroleptyki) z MPH (stymulantami) to bardziej bałbym sie o permanentne rozjebanie sobie ośrodkowego układu nerwowego.
kwetiapina z MPH to najgorsze co koleżanka może sobie robić. zmieniłbym lekarza jak najszybciej, bo może sie nawet okazać, że przez takie zajebiste leczenie (ketrel) to koleżanka bedzie zapierdalać na wózku, a nie na własnych nogach, albo jakieś inne skurwysyństwo.
poza tym, że MPH i kwetiapina sie nawzajem wykluczaja. MPH działa na zasadzie podwyższania dopaminy, a kwetiapina działa na zasadzie zmniejszania jej
jeśli koleżanka ma faktycznie ADHD i przyjmuje MPH w niezatrważających ilościach, to jej cheć na wrócenie do nałogu lub branie czegokolwiek jest najprawdopodobniej zdecydowanie mniejsza.
leczenie ADHD poprzez MPH lub inne stymulanty dopaminoergicze zbijaja tendencje do popadania w uzależnienia. skoro dostarczamy za pomoca MPH dopamine do mózgu, to organizm nie musi już jej szukać w używkach. tylko że ten ketrel hamuje efekty leczenia ADHD + pogłebia ADHD w chuj ;/
a wiec albo niech wyrzuci ten ketrel w pizdu i bierze samo MPH, albo niech zmieni lekarza.
wersje cr cieżej sie ćpa + imo nie ma takie ćpanie sensu, ale to już moje osobiste spostrzeżenie. jakie dawki bierze? MPH tylko na noc bierze? jeśli tak to bez sensu
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.