Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3220 / 910 / 5
Mea culpa. HHC i THCp vapki kupowałem w czerwcu. Regulacje, o których pisałem są dalej.
Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 470 / 60 / 0
Mam jeszcze jedno pytanie, pamiętam jak łatwo było wyszukać tutaj na telegramie markety i plugow, ale poczytałem ostatnio że psy się za to wzięły i teraz jedynie jest dostęp przez qr/directy linki. Czy ktoś mógłby się podzielić dostępem do takich miejsc na priv? Amsterdam, Utrecht i na północ od Utrechtu. głównie zależy mi na tanim i mocnym paleniu
  • 26 / 4 / 0
Czy ktos się orientuje, skąd wziąć pseudoephedrine w Holandii?
Chciałbym zrobić metkatynon.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 6 / / 0
Do Belgi masz blisko i jest Cirrus lek bez recepty
  • 37 / / 0
jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
  • 664 / 107 / 0
Ja o swoim pobycie w Holandii, jako studentka chcąca sobie dorobić na rok przed ukończeniem studiów, mogłabym książkę napisać. On tym co tam się działo, jak wyglądała taka robota i przede wszystkim - polacy w Holandii. Ale nie ma co mówić - wspomnienia z tych 3 miesięcy mi zostaną do końca życia &-D
  • 637 / 119 / 0
Co tam się dzieję w niektórych miejscach to taka patola że aż szkoda gadać. Co prawda nie wrzucam wszystkich do jednego "wora" bo nie byłem we wszystkich miastach. Ale za to w którym nie byłem to Polacy oczywiście odpierdalali. Polska gurom
:tabletki:
  • 1 / / 0
28 grudnia 2025Nautakosmo pisze:
jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
Ciężko na ulicy w Holandii coś dostać co najwyżej koks gdzieś albo crack, tam popytaj
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.