Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
Podziel się posiłkiem, chamie
Chciałbym zrobić metkatynon.
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
28 grudnia 2025Nautakosmo pisze: jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
10 grudnia 2024MefedronowyKoneser pisze: Jaka agencja?
Sam mam dużo materiałów a 7 agencji przerobiłem. Największe g0wno w jakim byłem to GoodMorning w Steenbergen mieszkanie w starym klasztorze(dosłownie) przerobionym na hotel pracowniczy, co druga osoba to cuchnący cygan, a zarobki 250€/tydz(XkurwaD).
Drugie gówno to enaa zarobki takie same a dodatkowo do teraz mam blizny po jebanych pluskwach.
A Carriere polecam chyba najlepsza agencja, szkoda że naodpierdalałem i mam bana tam, w sumie jak w każdej w której robiłem xD
przeniesiono - nv13
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.