Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3220 / 910 / 5
Mea culpa. HHC i THCp vapki kupowałem w czerwcu. Regulacje, o których pisałem są dalej.
Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 469 / 60 / 0
Mam jeszcze jedno pytanie, pamiętam jak łatwo było wyszukać tutaj na telegramie markety i plugow, ale poczytałem ostatnio że psy się za to wzięły i teraz jedynie jest dostęp przez qr/directy linki. Czy ktoś mógłby się podzielić dostępem do takich miejsc na priv? Amsterdam, Utrecht i na północ od Utrechtu. głównie zależy mi na tanim i mocnym paleniu
  • 22 / 2 / 0
Czy ktos się orientuje, skąd wziąć pseudoephedrine w Holandii?
Chciałbym zrobić metkatynon.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.