Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3220 / 911 / 5
Mea culpa. HHC i THCp vapki kupowałem w czerwcu. Regulacje, o których pisałem są dalej.
Jednak od kwietnia tego roku wszedł, w dziesięciu województwach, wietexperiment, gdzie mogą legalnie uprawiać marihuanę i robić z niej np rosin czy vapki. Bo do tej pory każdy gram zioła czy haszu był z nielegalnych źródeł.
Co do zioła HHC - skąd wiesz, że nie jest? Było kilka przypadkow, gdzie wykryto syntetyczne kannabinoidy w paleniu z kofików w dużych miastach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 471 / 61 / 0
Mam jeszcze jedno pytanie, pamiętam jak łatwo było wyszukać tutaj na telegramie markety i plugow, ale poczytałem ostatnio że psy się za to wzięły i teraz jedynie jest dostęp przez qr/directy linki. Czy ktoś mógłby się podzielić dostępem do takich miejsc na priv? Amsterdam, Utrecht i na północ od Utrechtu. głównie zależy mi na tanim i mocnym paleniu
  • 27 / 5 / 0
Czy ktos się orientuje, skąd wziąć pseudoephedrine w Holandii?
Chciałbym zrobić metkatynon.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
  • 6 / / 0
Do Belgi masz blisko i jest Cirrus lek bez recepty
  • 38 / / 0
jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
  • 672 / 107 / 0
Ja o swoim pobycie w Holandii, jako studentka chcąca sobie dorobić na rok przed ukończeniem studiów, mogłabym książkę napisać. On tym co tam się działo, jak wyglądała taka robota i przede wszystkim - polacy w Holandii. Ale nie ma co mówić - wspomnienia z tych 3 miesięcy mi zostaną do końca życia &-D
  • 638 / 120 / 0
Co tam się dzieję w niektórych miejscach to taka patola że aż szkoda gadać. Co prawda nie wrzucam wszystkich do jednego "wora" bo nie byłem we wszystkich miastach. Ale za to w którym nie byłem to Polacy oczywiście odpierdalali. Polska gurom
:tabletki:
  • 1 / / 0
28 grudnia 2025Nautakosmo pisze:
jak w hollandii wygląda sytuacja z DMT konkretnie syntetyk 5-Meo DMT wiem że można to zamówić normalnie z holki ale czy idzie to gdzieś dostać w jakimś nietypowym smarcie lub na ulicy jak się popyta i czy z kwasem jest tak samo ?
Ciężko na ulicy w Holandii coś dostać co najwyżej koks gdzieś albo crack, tam popytaj
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.