Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ile można wziąć bezpiecznie z dużą tolerancją i lorazepamem na wypadek drgawek?
totalny brak równowagi, mega bicie serca. Nie moglem nawet bucha z papierosa sciagnac. Co ciekawe z oddychaniem zero problemów, zauważyłem że u mnie one nie występują jak biore czysty tramal tylko mieszany z paracetamolem dziwne. Najgorsze że te objawy przedawkowania mega podbija mj. Mam nauczkę nigdy więcej niz 500 mg I wam tez to polecam bo uczucie przedawkowania to troche jakby zjedzenie 4 piguł naraz wymieszanych z UJ wie czym, nie mówiąc o ciągłym przysypianiu ale takim niemiłym bo było o wiele za mocno. Nieciekawe też jest to uczucie jak jest za mocno próbujesz sie położyć i czujesz ze jak sie nie ruszasz to te miesnie nagle dostają strzała i czuc już blisko jakiś atak, masakra ale ja mam też rozwalony organizm odstawka benzo cold turkey. Ogólnie biore raz na 2 tyg, wcześniej parę razy mialem za mocno na początku po 300 i potem po 500 ale dopiero teraz 650 mi pokazało co to znaczy za mocno i nigdy więcej tyle. W pewnym momencie chciałem zarzucić karbamazepine bo gdzieś ktoś pisał że zbija ale postanowiłem ze nie będę już gmerał więcej. Mam takie pytanie, a co jak dostanie sie już padaki? Mozna umrzeć? Co te wezwanie pogotowia daje, podają naltrokson? Moja laska kiedyś miała 2 razy atak po stimach i do przyjazdu pogotowia już jej przechodziło.
To jest loteria.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.