Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ile można wziąć bezpiecznie z dużą tolerancją i lorazepamem na wypadek drgawek?
totalny brak równowagi, mega bicie serca. Nie moglem nawet bucha z papierosa sciagnac. Co ciekawe z oddychaniem zero problemów, zauważyłem że u mnie one nie występują jak biore czysty tramal tylko mieszany z paracetamolem dziwne. Najgorsze że te objawy przedawkowania mega podbija mj. Mam nauczkę nigdy więcej niz 500 mg I wam tez to polecam bo uczucie przedawkowania to troche jakby zjedzenie 4 piguł naraz wymieszanych z UJ wie czym, nie mówiąc o ciągłym przysypianiu ale takim niemiłym bo było o wiele za mocno. Nieciekawe też jest to uczucie jak jest za mocno próbujesz sie położyć i czujesz ze jak sie nie ruszasz to te miesnie nagle dostają strzała i czuc już blisko jakiś atak, masakra ale ja mam też rozwalony organizm odstawka benzo cold turkey. Ogólnie biore raz na 2 tyg, wcześniej parę razy mialem za mocno na początku po 300 i potem po 500 ale dopiero teraz 650 mi pokazało co to znaczy za mocno i nigdy więcej tyle. W pewnym momencie chciałem zarzucić karbamazepine bo gdzieś ktoś pisał że zbija ale postanowiłem ze nie będę już gmerał więcej. Mam takie pytanie, a co jak dostanie sie już padaki? Mozna umrzeć? Co te wezwanie pogotowia daje, podają naltrokson? Moja laska kiedyś miała 2 razy atak po stimach i do przyjazdu pogotowia już jej przechodziło.
To jest loteria.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.