Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2031 / 335 / 0
Bardzo dobrze. Brak wskazań medycznych = brak zioła w zielonej aptece.
Pytanie czy wdrożą, póki co wdrażają nowe odmiany co chwila już tracę orientacje
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 799 / 142 / 0
Zobaczcie jaki suchotnik, to ma kolor zwapowanego suszu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12681 / 2455 / 0
^
W końcu "kozak z apteki". Ogólnie te susze mają zwykle problem z kolorem. Albo jest taki bury, albo właśnie coś takiego. Gdyby na tej fotce nie było słowa "pharma", niejedna osoba mogłaby pomyśleć, że w dolnym prawym rogu jest zaschnięta plecha - tak to przynajmniej wygląda.
  • 133 / 23 / 0
03 grudnia 2025visitorQ pisze:
Zobaczcie jaki suchotnik, to ma kolor zwapowanego suszu
On po prostu mówi "I'm tired, boss". Zebrali tego bobka na koniec zeszłego roku, już mu się w DE kończyła ważność, to wysłali go do PL na emeryturę ;)

Edit: ale to troche dziwne, ja nie probowalem zielska od tego producenta, ale ziomek kupował przy mnie i gorilla glue wyglądało bardzo zacnie, topka jak Aurora i Cantourage
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2025 przez przekletykozisyn, łącznie zmieniany 1 raz.
adhibe rationem difficultatibus
  • 50 / 9 / 0
Pójdzie z dymem. Pogrzeb godny wojownika. Przez płuco do Walhalli ;)

ostrzeżenie słowne – dalszy spam = warn, to nie knajpa @V44
  • 2 / / 0
420 pharma pamiętam że zawsze miała jakieś dziwnie suche te kwiatki, bardzo duzo trichromów ale tak sie sypala mi i te opakowania do cipy wole zwykłe pudełko.
Działanie to inna sprawa, dużo trichomów nie tylko było widać ale też czuć.

Podobna sytuacja z "sypkymi" topami mi sie przydażyła raz z slabem, odmiana ISS.
  • 2031 / 335 / 0
Świeżutko kupiona Aurora 29% THC odmiana indica : Sourdough. Bardzo podchodzi pod moje preferencje, patrząc na skład terpenowy jak również woltaż. Dodam od siebie, że podoba mi się fioletowy motyw - kolor pasków na słoiczku. Schomikowane na święta i na Nowy Rok, w który wejdę wapując tę odmianę.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 172 / 26 / 0
Ktoś testował lilac diesel 18? Czy dobrze działa na kreatywność? Szukam odmiany która najbardziej mi przypadnie do wysoce kreatywnej pracy :)))))
  • 2031 / 335 / 0
Kosz
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.