Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2029 / 335 / 0
Bardzo dobrze. Brak wskazań medycznych = brak zioła w zielonej aptece.
Pytanie czy wdrożą, póki co wdrażają nowe odmiany co chwila już tracę orientacje
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 799 / 142 / 0
Zobaczcie jaki suchotnik, to ma kolor zwapowanego suszu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12680 / 2454 / 0
^
W końcu "kozak z apteki". Ogólnie te susze mają zwykle problem z kolorem. Albo jest taki bury, albo właśnie coś takiego. Gdyby na tej fotce nie było słowa "pharma", niejedna osoba mogłaby pomyśleć, że w dolnym prawym rogu jest zaschnięta plecha - tak to przynajmniej wygląda.
  • 133 / 23 / 0
03 grudnia 2025visitorQ pisze:
Zobaczcie jaki suchotnik, to ma kolor zwapowanego suszu
On po prostu mówi "I'm tired, boss". Zebrali tego bobka na koniec zeszłego roku, już mu się w DE kończyła ważność, to wysłali go do PL na emeryturę ;)

Edit: ale to troche dziwne, ja nie probowalem zielska od tego producenta, ale ziomek kupował przy mnie i gorilla glue wyglądało bardzo zacnie, topka jak Aurora i Cantourage
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2025 przez przekletykozisyn, łącznie zmieniany 1 raz.
adhibe rationem difficultatibus
  • 47 / 8 / 0
Pójdzie z dymem. Pogrzeb godny wojownika. Przez płuco do Walhalli ;)

ostrzeżenie słowne – dalszy spam = warn, to nie knajpa @V44
  • 2 / / 0
420 pharma pamiętam że zawsze miała jakieś dziwnie suche te kwiatki, bardzo duzo trichromów ale tak sie sypala mi i te opakowania do cipy wole zwykłe pudełko.
Działanie to inna sprawa, dużo trichomów nie tylko było widać ale też czuć.

Podobna sytuacja z "sypkymi" topami mi sie przydażyła raz z slabem, odmiana ISS.
  • 2029 / 335 / 0
Świeżutko kupiona Aurora 29% THC odmiana indica : Sourdough. Bardzo podchodzi pod moje preferencje, patrząc na skład terpenowy jak również woltaż. Dodam od siebie, że podoba mi się fioletowy motyw - kolor pasków na słoiczku. Schomikowane na święta i na Nowy Rok, w który wejdę wapując tę odmianę.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.