W końcu "kozak z apteki". Ogólnie te susze mają zwykle problem z kolorem. Albo jest taki bury, albo właśnie coś takiego. Gdyby na tej fotce nie było słowa "pharma", niejedna osoba mogłaby pomyśleć, że w dolnym prawym rogu jest zaschnięta plecha - tak to przynajmniej wygląda.
03 grudnia 2025visitorQ pisze: Zobaczcie jaki suchotnik, to ma kolor zwapowanego suszu
Edit: ale to troche dziwne, ja nie probowalem zielska od tego producenta, ale ziomek kupował przy mnie i gorilla glue wyglądało bardzo zacnie, topka jak Aurora i Cantourage
ostrzeżenie słowne – dalszy spam = warn, to nie knajpa @V44
Działanie to inna sprawa, dużo trichomów nie tylko było widać ale też czuć.
Podobna sytuacja z "sypkymi" topami mi sie przydażyła raz z slabem, odmiana ISS.
Sourdough (indica) 29% THC
prezent ode mnie – WARN za spam, takie posty to do tasiemca @V44
01 grudnia 2025przekletykozisyn pisze:
Oprócz tego wziąłem bibułę na Aurorę 27%. Farmaceuta dał mi do wyboru Farm Gas albo nową odmianę Black Jelly, która jest sativą. W sumie pierwotnie planowałem wziąć indyjkę, ale perspektywa spróbowania nowej, mocnej sativy spodobała mi się bardziej :).
09 grudnia 2025CoolRastaCool pisze: Ktoś testował lilac diesel 18? Czy dobrze działa na kreatywność? Szukam odmiany która najbardziej mi przypadnie do wysoce kreatywnej pracy :)))))
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.