Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3619 / 598 / 1
Po trzech dniach, potwierdzam, zaczyna się dziać.
Na szczęście tak daleko byłem tylko 2 razy w życiu.
Gdyby nie fizyczne zajechanie, mogłoby być śmiesznie.
Słyszysz jak coś w szufladzie na skarpety ciągle mówi po włosku "ke kooza, ke kooza!". Otwierasz, gapisz się moment, 3 sekundy do środka i nagle miesza się sen z Jawą, i przy dźwięku piosenek Marleny Dietrich widzisz postaci ze kreskowek Hanna Barbera.

Człowiekowi robi się zimno, zawiesza się, nerwowy na wszystkich wokoło...
Niebezpieczne tango
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 10 / 2 / 0
Przez ostatnie półtora roku leciałem na metamfetaminę w systemie 3 doby lece następne 2 śpię. Mój rekord to 6 dni na amfie. Ale tu oczywiście nie ma się czym chwalic
  • 0 / / 0
max 2 dni i odcina
  • 6 / / 0
+\- 48 godzin po krysztale.
  • 24 / 1 / 0
30 - coś godzin, ale bliżej 40. Wtedy jeszcze nie zażywałem i normalnie pełen dzień w robocie zrobiłem.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
  • 1 / / 0
Dobre pare latek na wstecznym 12 dni, ostatniego dnia wpadła do mnie laska z Kato ujeść Wielgasa małego z po bliska. Na planie ujadania, będąc już trakcie roli głównej. Miała jakieś benzosy w nadstanie. No więc jak chciała dać, to nie odmowilem ani raz. Popijając harnoldem dwa co jakiś czas, pojechaliśmy do Olkusza. Wziąłem sobie taką torbę na ramię, żeby zaś gdzieś portfel nie zgubić i wsiadłem. Cała drogę mimo wszystkiego szukałem rzeczy jak snejk i portfel oprócz torby. Wziąłem dropsy, w międzyczasie tel padł. Idę odnaleźć to auto nie zwracałem nawet uwagi na nie, tak to może bym wiedział gdzie wysiadłem idę kawałek, ptaki cwierkaly więc 4 nad ranem, zima i ani tego bloku, co oddałem się trochę po te dropy tel podładować ani czym wrócić chyba koleją. Scena jak byś zaczynał Silenta. Mniej więcej tyle czasu chodziłem w końcu natrafiłem na auto. Zeby nie zanudzac przejdę do więc do końca. Na planie końcowym mikro zdzbelko na odchodne dla każdego. W sumie dobrze się czuje, było chyba koło 10, to mówię że wysadzi mnie pod galeria i przejadę jeszcze się soczewki kupię do Rossmana. No więc zrobiłem. Jadę w pewnym momencie w tym aucie ziewlem. Raz, zaraz zaś i raz po raz wysiadlem parę screenow z zakupow jakiś z croppa jakiś jak kupowałem nawet jeden z kibla jak poprawialem. Nawet w takim stanie myślenie nie wylaczalo się i całe szczęście obudziłem w domu na zajutrz. Soczewek nie znalazłem ale jestem pewny że je kupowałem w Rossmannie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.