Na szczęście tak daleko byłem tylko 2 razy w życiu.
Gdyby nie fizyczne zajechanie, mogłoby być śmiesznie.
Słyszysz jak coś w szufladzie na skarpety ciągle mówi po włosku "ke kooza, ke kooza!". Otwierasz, gapisz się moment, 3 sekundy do środka i nagle miesza się sen z Jawą, i przy dźwięku piosenek Marleny Dietrich widzisz postaci ze kreskowek Hanna Barbera.
Człowiekowi robi się zimno, zawiesza się, nerwowy na wszystkich wokoło...
Niebezpieczne tango
"Rutyna to rzecz zgubna "
scalono /Devixo
Sorry chodziło mi o chlorprotixen z moklarem, że pomyliłem. 10 lat temu to było wiec sorry
scalono /Devixo
03 grudnia 2025mariner pisze: 4 doby. Skończył mi się litr GBL i zaczeło się telepanie. O mało się nie przekręciłem
To strasznie nieodpowiedzialne...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.