Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3616 / 597 / 1
Po trzech dniach, potwierdzam, zaczyna się dziać.
Na szczęście tak daleko byłem tylko 2 razy w życiu.
Gdyby nie fizyczne zajechanie, mogłoby być śmiesznie.
Słyszysz jak coś w szufladzie na skarpety ciągle mówi po włosku "ke kooza, ke kooza!". Otwierasz, gapisz się moment, 3 sekundy do środka i nagle miesza się sen z Jawą, i przy dźwięku piosenek Marleny Dietrich widzisz postaci ze kreskowek Hanna Barbera.

Człowiekowi robi się zimno, zawiesza się, nerwowy na wszystkich wokoło...
Niebezpieczne tango
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 10 / 2 / 0
Przez ostatnie półtora roku leciałem na metamfetaminę w systemie 3 doby lece następne 2 śpię. Mój rekord to 6 dni na amfie. Ale tu oczywiście nie ma się czym chwalic
  • 0 / / 0
max 2 dni i odcina
  • 1 / / 0
+\- 48 godzin po krysztale.
  • 24 / 1 / 0
30 - coś godzin, ale bliżej 40. Wtedy jeszcze nie zażywałem i normalnie pełen dzień w robocie zrobiłem.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.