Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 398 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: mietowy3 »
Tez jestem ciekaw porównania długotrwałego przyjmowania alfy pvp vs benzo albo alkoholizm.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Mnie bardziej ciekawi od porównania efektów pustoszących zdrowie po braniu wspomnianych substancji coś innego, mianowicie co szybciej uzależnia człowieka, kiedy bierze je regularnie.

Co do samej alfy, mam spory respekt do niej i nie usiadłbym do worka solo bez drugiej doświadczonej osoby. Dawno również nie słyszałem/czytałem o kimś, kto odwaliłby grubą jazdę po przedawkowaniu, a niegdyś sporo było w eterze takich opowiastek. Czy jest to spowodowane spadkiem jakości tego środka na rynku, czy raczej kwestia zwiększenia świadomości o BHP? Jakieś przemyślenia?
  • 1378 / 353 / 13
Długotrwałe zażywanie to określenie zbyt na wyrost - tragiczne historie użytkowników dają jasno do zrozumienia, że wystarczy zaledwie jeden buch żeby wydać wyrok na całe życie vel casus serotoninowego
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 9471 / 1855 / 2
13 listopada 2025troopaoftomorrow pisze:
Mnie bardziej ciekawi od porównania efektów pustoszących zdrowie po braniu wspomnianych substancji coś innego, mianowicie co szybciej uzależnia człowieka, kiedy bierze je regularnie.

Kwestia człowieka. Ja z alf próbowałem pvp, pv4, mdphp i pv8. Gdzie najlepsza była.pv8 w krysztale. Reszta była grana na przemian z innymi bk więc to nic ciekawego. Głównie przez to, że brałem je bez benzo więc.oeganizm szybko się buntował. Gdyby nie te wszystkie historie to nawet nie wiedziałbym jak blisko byłem śmierci czy bycia zombie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1960 / 257 / 0
Ta co najbardziej nos żarła pv8 Staszek ty to jesteś masochistą :)
  • 9471 / 1855 / 2
Nie. Pv8 w krysztale była bdb. Była jednak bardzo krótko. Potem te w prochu rocznie miały nawet połowy działania kryształu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1 / / 0
Właśnie wymiotowałem olejem (dokładnie takim jaki spalałem w lufce) i nadal mam wrażenie że mogę go bardzo dużo z siebie wydalić. To był mój 2 raz paląc alfę i nie wiem czy to normalny efekt uboczny czy co. Ogólnie czuję się dobrze, normalnie.
  • 1668 / 269 / 0
@Josephi spaliłem kilogramy alfy i nigdy z czymś takim się nie spotkałem, w ogóle nigdy po niej nie wymiotowałem.
  • 5200 / 919 / 0
20 listopada 2025Josephi pisze:
Właśnie wymiotowałem olejem (dokładnie takim jaki spalałem w lufce) i nadal mam wrażenie że mogę go bardzo dużo z siebie wydalić. To był mój 2 raz paląc alfę i nie wiem czy to normalny efekt uboczny czy co. Ogólnie czuję się dobrze, normalnie.
Czyli czujesz się jak ten gość

https://youtube.com/shorts/kYV2yNYEtRg? ... mkjhn3dPG0

Generalnie . Wg mnie to się przepaliłes i to zwykła reakcja na trutke . Nie martw się. Będziesz jarał częściej to organizm zamiast się bronić zacznie się domagać narkotyku .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3618 / 598 / 1
Jeśli chodzi o alfę to nie jest tak jak mówisz, led Zeppelin – to nie jest tak że się organizm domaga.
To psychika się domaga nie chcesz odłożyć sprzętu dopóki... Dopóki się nie skończy albo dopóki nie wejdzie duży hit albo dopóki cokolwiek innego.

Organizm alkoholika to się domaga swojej substancji, tak samo opiotowca albo kogoś kto żarł benzo i uciął cold Turkey.

alfy domaga się głowa ;)

@mietowy3 Zaś co do kilku postów wyżej, a propos bezpieczeństwa albo niebezpieczeństwa przy długotrwałym użyciu w porównaniu do alkoholu lub innych rzeczy:
Nie wiem czy da się używać alfy tak długo jak można używać w miarę "bezpiecznie" alkoholu czy bzd.
alfa to jest suka, to niestety ciężkie zniewolenie skompresowane Do krótkiego czasu, z proporcjonalnie spotęgowanym niebezpieczeństwem i ryzykiem.
Nie mam pojęcia Jak długo można jej używać, wolałbym nie wiedzieć co się dzieje z człowiekiem który ma nieograniczony dostęp tak jak do piwa czy nawet do tych benzo które jednak można sobie zgromadzić na zapas.
Sądzę że mistrzem będzie ten który opanuje porcjowanie dawkowanie przyjmowania alfy, tak żeby nie popłynąć bez opamiętania.
Co prawda mogę się tylko podnieść do przypadku palenia, nie snifowania.
Otóż uważam że jeśli ma się dobry temat, to o ile się nie sypie do żarówki tyle co cukru do herbaty, to nie jest to szkodliwe. Paradoksalnie wydaje się być bezpieczne i obojętne dla zdrowia. Gorsze jest palenie jointów czy papierosów bo się kaszle gęstym rano się człowiek budzi i pluje odharaną flegmą...
alfa niszczy przez brak umiaru , później brak snu i apetytu= spadek wagi, koncentracji, zrównoważenia psychicznego (deprywacja snu).
Samo jej palenie nawet dużych ilości-podkreślam – w mojej opinii – nie targa zdrowia jakoś spektakularnie a na pewno nie bardziej niż wódka.
Co prawda nie mam zbyt dużego doświadczenia ale powiem tak – zrobić piątkę alfy w żarówce to jest ponad miesiąc intensywnej roboty, i wcale nie trzeba się jakoś szczypać hamować i pilnować po prostu tyle ile się chce tyle palisz. Bałbym się tej piątki, Ja to już się boję 2,5...
Jeśli człowiek miałby odgórnie przydzielone na przykład gram na 2 tyg- albo nawet połówkę na tydzień albo porcje dziennie- może jeszcze jako tako uchroni się przed krzywymi jazdami z niewyspania i spadkiem wagi.
Ale znajdź mi takiego silnego...

alkohol można pić latami, benzo też można jeść (przy okazji tracąc wspomnienia i pamięć)

@troopaoftomorrow
alfa imo uzależnia NAJszybciej.

Wystarczy kilka hitów. To jest droga na skróty od razu od startu gry do zakończenia, modyfikacja statów jak w gothicu 1 na pierwszym poziomie mając 10 000 siły i reszty atrybutów, bijesz bossa bronią którą wygenerujesz, tyle z tego frajdy że aż się nawet nie chce spróbować grania normalnie, bez cheatów
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata