Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 397 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: mietowy3 »
Tez jestem ciekaw porównania długotrwałego przyjmowania alfy pvp vs benzo albo alkoholizm.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Mnie bardziej ciekawi od porównania efektów pustoszących zdrowie po braniu wspomnianych substancji coś innego, mianowicie co szybciej uzależnia człowieka, kiedy bierze je regularnie.

Co do samej alfy, mam spory respekt do niej i nie usiadłbym do worka solo bez drugiej doświadczonej osoby. Dawno również nie słyszałem/czytałem o kimś, kto odwaliłby grubą jazdę po przedawkowaniu, a niegdyś sporo było w eterze takich opowiastek. Czy jest to spowodowane spadkiem jakości tego środka na rynku, czy raczej kwestia zwiększenia świadomości o BHP? Jakieś przemyślenia?
  • 1367 / 348 / 13
Długotrwałe zażywanie to określenie zbyt na wyrost - tragiczne historie użytkowników dają jasno do zrozumienia, że wystarczy zaledwie jeden buch żeby wydać wyrok na całe życie vel casus serotoninowego
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 9471 / 1855 / 2
13 listopada 2025troopaoftomorrow pisze:
Mnie bardziej ciekawi od porównania efektów pustoszących zdrowie po braniu wspomnianych substancji coś innego, mianowicie co szybciej uzależnia człowieka, kiedy bierze je regularnie.

Kwestia człowieka. Ja z alf próbowałem pvp, pv4, mdphp i pv8. Gdzie najlepsza była.pv8 w krysztale. Reszta była grana na przemian z innymi bk więc to nic ciekawego. Głównie przez to, że brałem je bez benzo więc.oeganizm szybko się buntował. Gdyby nie te wszystkie historie to nawet nie wiedziałbym jak blisko byłem śmierci czy bycia zombie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1946 / 256 / 0
Ta co najbardziej nos żarła pv8 Staszek ty to jesteś masochistą :)
  • 9471 / 1855 / 2
Nie. Pv8 w krysztale była bdb. Była jednak bardzo krótko. Potem te w prochu rocznie miały nawet połowy działania kryształu.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.