Zawiera walierane i szyszkę chmielu - chcialem kupić sam chmiel, ale nie mieli w aptece.
Działanie określam jako bardzo dobre, bo lęki nieco zelżały.
Ostatnio z alpry zszedlem na diazepam do minimum - 2mg i schodze z baclofenu Zaczalem ashwagande stosowac a na lekkie odstawienne benzo + baclo pije waleriane i czuje sie lepiej, lagodzi niepokoj i pomaga sie zrelaksowac wieczorem, produkt to nalewka ale stosuje w dawkach leczniczych nie dla etanolu. Polecam na lekkie zawirowania nerwowe, lęki
PS. Położyłem dwie tabletki oswojonym i łaskawym dla mnie kotom sąsiadki. Ale miały ubaw! Niech se ćpieją jak lubią.
Tylko nie te mikstury w płynie na spirytusie, czysta waleriana w tabletkach 260mg.
Czy to normalne, że tak mocno na mnie działa? Jestem na antydepresantach i palę sporo zioła, może dlatego.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.