Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Po kratomie są zaparcia? Czy to się musi jakoś rozkręcić przez parę dni/ parę aplikacjj, aby wyrobić receptory?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Ale jakby nie patrzeć, słuszność masz, odpowiedzi na większość pytań zostały już udzielone, a
"do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
21 listopada 2025NieMaDupyBezWyjscia pisze: Dziekuje za feedback. A ile się to ładuje? Wziąłem dwie kopiaste łyżeczki i jakoś nie czuje o wiele mocniejszej fazy. Czytałem gdzieś, że ludzie po 20g ładowali, żeby się ugrzać. Smak mi w ogóle nie przeszkadza :-)
Po kratomie są zaparcia? Czy to się musi jakoś rozkręcić przez parę dni/ parę aplikacjj, aby wyrobić receptory?
Badania mówią coś takiego:
*Mitragynina znacznie wzrosła uwalnianie dopaminy po wielokrotnym narażeniu."
Miesiąc nie piłem tej herbaty i ostatnio sobie zrobiłem i uja co mnie porobilo faza bardzo słaba nawet napędu nie było. Gdzie normalnie taka dawka 1.5G wywalała z butów. Ważyłem więc 5g i mówię będę mial na trzy razy. Wypiłem polowe i resztę wyjebałem bo efekt prawie żaden.
Wczoraj połączyłem z aplrazolamem i rzeczywiście benzo słabo zadziałało, wolno sie rozkręcało( mam dość niską tolerkę).
I czy dorzucanie ma sensu, czy lepiej ustalić dawkę i później już nie dorzucać?
dziwaczna substancja
A i kiedy zażyć, aby podbić fazę alprazolam? Ostatnio zażyłem już po jakiś czas( ok 2 h i miałem wrażenie że wolniej to benzo się ładowało @
I ostatnio po zażyciu 75mg baklofenu I 450 mg pemeegabaliny, faza zmieniła profil. Zrobiło się bardziej euforycznie. Trochę jakbym zioło zajarał..
Scalono — CATCHaFALL
Nie mogę edytować, prośba o scalenie. Przeczytałem cały wątek i znalazłem info, że dxm podbija działanie kratomu (tak jak kodeiny). Ktoś sprawdzał? W jakich dawkach i kiedy spożyć? Zgaduje ze raczej przed bo dxm się - przynajmniej u mnie - ładuje tak z 40m-1h nawet. A kratom szybciej.
Ja stosowałem 75-150 mg wraz z łyżką pieprzu min godzinę przed przygrzaniem i było git… chociaż jak ktoś nie lubi dexa to może byc za dużo
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.