Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 386 / 103 / 0
Przeciez przy takich dawkach to juz by majka wyszla dawno i taniej i zdrowiej.

PS. miny farmaceutek - bezcenne %-D
  • 100 / 8 / 0
Czytam to i nie wierze w to, że organizm ludzki może AŻ TYLE znosić. Pierdolony terminator z ciebie chłopie
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 505 / 101 / 0
Mam pytanie. Znacie może kogoś, lub może ktoś z was jest w takiej sytuacji, że leczy się statynami i zażywa kodę?

Pytam bo byłem ostatnio sie przebadać i mam wszystkie wyniki dobre, ale wyszedł mi za wysoki cholesterol ldl, czego się spodziewalem, bo już na badaniach za nastolatka tak wychodziło. To u mnie rodzinne.

Nie byłem jeszcze u lekarza, ale wysłalem do znajomej lekarki wynik i powiedziała, że taki poziom to na bank genetyka i ze ona by mi radziła brać statyny.

Mam to w sumie w dupie, mogę brać jak trzeba, ale pytanie czy to wchodzi w jakież interakcje z kodą lub tym syfem co dodają do innych preparatów. Sulfo, ibuprofenem itd.

Jak tak to wiadomo, że ćpanie ważniejsze niż leczenie dla mnie i będzie rzut opakowaniem statyn do kosza na śmieci za 3 punkty, bo ja nie po to żyję, żeby se od ryja przyjemności odejmować i żyć 80 chujowych, wegetacyjnych lat, które mam spędzic jak święty albl emeryt zamiast np 60 fajnych i intensywnych.

No więc jak myslicie? Oczywiście ćpanko dalej na sportowo raz na kilka tygodni. Nic sie u mnie w tej kwestii nie zmieniło.
  • 589 / 37 / 0
Terminator jak Terminator, ziomek na mnie ThiocoKing mówi xD - nie pisałem tego żeby się pochwalić tylko bardziej nakreślić ilość i częstotliwość. Jak brałem 300mg 5lat temu to przez głowę by mi to nie przeszło że tyle zjem, ale mówię no od 2lat codziennie. Na szczęście lub moje nieszczęście mieszkam w Krakowie i jest aptek pod dostatkiem. 1.5h rowerem ogarnę na rano i wieczór i część na rano bo koło mnie są 2 apteki, ale codzienna misja to 10aptek. niektóre babki wiedzą w ilu aptekach chodzę ponieważ pracują na przykład w dwóch różnych, pare aptek już mi nie sprzedaje a nawet w jednej miałem "kalendarzyk" i normalnie zaznaczała że 3x w tyg mogę przyjść xd ale teraz i tak mi sprzedaje xd Pracuje na budowie po 12h i cały ten czas i pieniądze idzi na ćpanie. Pracuje żeby zajebac i tracę przy tym prawie 6k miesięcznie bo na delegacji robiłem to nie płaciłem za mieszkanie. Najgorsze że przez. Ten czas nic innego nie kupiłem prócz jakiś tam ubran i obuwia oraz. Thiocodinu.

Gdybym miał opcje na Majkę lub cokolwiek innego to bym z niej skorzystał, a nie wpierdala dziennie 120+ tabletek łącznie z pręga

Przez ten czas 5lat większych problemów niż wymiotowanie nie odczuwałem za to teraz od dłuższego czasu nw 2-3miechy wszystko po kolei czuc.
Wiem że to brzmi nierealnie, tak samo jak nie mogę uwierzyć jak od ziomka który do mnie mówi ThiocoKing słyszę że go brzuch bóli po ok 300mg mimo że jadł to 3x w życiu. Pzdr i zdrówka wariaty.

Niektóre. Farmaceutki są przerażone po jakimś czasie a z niektórymi to już znajomi jesteśmy i pogadamy se na różne tematy czy posmiejemy się ale to te bardziej które w moim wieku są.

Jak jeszcze do Warszawy jeździłem to pamiętam była ulica przy dworcu na której było 13aptek, to to raj haha, najgorsze to były kolejki ale co z tego jak to było na 1.5 dnia. Rano, wieczór, rano.

Lipa taka że niestety na nic innego opcji nie mam związanego z opio.
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.