"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ahhh, moja propozycja odnośnie otworzenia nowego tematu została wzięta na poważnie hehe
aż z tej okazji odszedłem od "bezpiecznych" w moim przypadku 240mg co 2 dni i wrzuciłem 300, jest lepiej ale to dalej nie to czego oczekuje :D
Co my jesteśmy winni, że w taki a nie inny świat zostaliśmy brutalnie wrąbani. Też przecież mamy prawo jakoś bronić się przed cierpieniem jak każdy normalny człowiek.
Coś od tego życia nam się należy jak psu micha.
25 czerwca 2025slodkapszczolka pisze: aż z tej okazji odszedłem od "bezpiecznych" w moim przypadku 240mg co 2 dni i wrzuciłem 300, jest lepiej ale to dalej nie to czego oczekuje :D
25 czerwca 2025Ptaszyna pisze: Coś od tego życia nam się należy jak psu micha.
Może kurwa jeszcze Klonazolam dożylnie do pełni szczęścia i spania zarzyganym na dywanie u siebie w pokoju.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
https://journals.viamedica.pl/palliativ ... view/75241
Nie znam sie totalnie na tym ale no w sumie ciekawy temat moim zdaniem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.