25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Unikaj neuroleptyków takich jak haloperidol czy perazyna(chyba że masz jakieś skrajnie ostre psychozy czy coś)
Ogólnie lepiej unikać wszystkich, ale czasem są pomocne, i potrzebne jednak
Receptory gaba-a będą ci sie regenerować
Będzie coraz lepiej
Próboj może naturalnych sposobów
Dużo ruchu, chociaż w miare zdrowa dieta, jakieś cbd na lęki
Jesteś bardzo silny skoro odstawiłeś benzodiazepiny
Mnie nigdy nie uzależniły, ale z tego co od ludzi słyszałem odstawienie jest jednym z gorszych, ale ty już masz to za sobą, pokazałeś siłe twojej psychiki
Ja będąc politoksykomanem osiągnąłem dużo, i dużo osób też o tym wie, niezbyt mnie interesuje to że niektórych to drażni
To że jesteś lekomanem, narkomanem, zwał jak zwał, to nie jest jakaś straszna łatka, serio, a przecież ty jesteś trzeźwy, wyszedłeś z tego, stanowisz wzór dla wielu którzy mają z tym problem
Napewno jest sposób żebyś poczuł sie lepiej
Czas i wiara, i będzie dobrze
Jakbyś potrzebował porady to napisz na priv
Sam to przechodziłem kiedyś. Wiem co czujesz. Napisz jakie benzo brałeś, w jakich dawkach i jak długo. Umrzeć możesz.
Na NFZ nie ma co liczyć...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.