25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Unikaj neuroleptyków takich jak haloperidol czy perazyna(chyba że masz jakieś skrajnie ostre psychozy czy coś)
Ogólnie lepiej unikać wszystkich, ale czasem są pomocne, i potrzebne jednak
Receptory gaba-a będą ci sie regenerować
Będzie coraz lepiej
Próboj może naturalnych sposobów
Dużo ruchu, chociaż w miare zdrowa dieta, jakieś cbd na lęki
Jesteś bardzo silny skoro odstawiłeś benzodiazepiny
Mnie nigdy nie uzależniły, ale z tego co od ludzi słyszałem odstawienie jest jednym z gorszych, ale ty już masz to za sobą, pokazałeś siłe twojej psychiki
Ja będąc politoksykomanem osiągnąłem dużo, i dużo osób też o tym wie, niezbyt mnie interesuje to że niektórych to drażni
To że jesteś lekomanem, narkomanem, zwał jak zwał, to nie jest jakaś straszna łatka, serio, a przecież ty jesteś trzeźwy, wyszedłeś z tego, stanowisz wzór dla wielu którzy mają z tym problem
Napewno jest sposób żebyś poczuł sie lepiej
Czas i wiara, i będzie dobrze
Jakbyś potrzebował porady to napisz na priv
Sam to przechodziłem kiedyś. Wiem co czujesz. Napisz jakie benzo brałeś, w jakich dawkach i jak długo. Umrzeć możesz.
Na NFZ nie ma co liczyć...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.