Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2806 / 607 / 0
Nie należy brać neuroleptyków a tym bardziej kwetiapiny ze stymulantami. Może to doprowadzić do długotrwałych problemów. Weź benzo lub klonidynę jeżeli masz. Napisz też co w zasadzie brałeś.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1 / / 0
Zaraz zamowie klonidyne bo u mnie cisninko czesto idzie na 170 120 i serce 120 w spoczynku po orstawieniu pozniej to spada po 4 h ale wiadomo nie zasne tylko tam mam po nocy i nastepny dzien. A dis bylo duzo dluej ale wiecie co zrobilem stop i po godzinie niepokoj minal i jest cacy. Juz jestem tak zmeczony ze nie mam sily swirowac :) ale tano czylem sie fatalnie a teraz lepiej jak po colonicntm piciu dziwne
  • 0 / / 0
Pomocy przedawkowalem mete wyjaralem 200mg bez tolerki
  • 0 / / 0
Trzese sie i zawalu dostane mam cisnienie 170/120
  • 238 / 73 / 2
@METAMETA takie cisnienie to jeszcze wmiare jako tako ale ogólnie to skoro wyjarales 200 mg bez tolerki to raczej karetka przy ponownej sytuacji

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
katastrofa
  • / / 0
Odstawka benzo usmażyła mi mózg. Straciłem czucie w ciele, rozjebało mi myślenie, wszystko się sypie. W psychiatryku dawali mi nieskończone dawki neuroleptyków które nic nie dają. Mam najwieksza psychoze jaka mozna miec, zalamanie nerwowe i umieram fizycznie. Nie da sie opisac tego co przechodze, miesiac bez benzo i zero poprawy tylko nieskonczone pogorszenie. Nikt mi nic nie proponuje tylko wrocic do szpitala na wiecznosc. Nie badaja mnie fizycznie nawet jak umieram przez łatke lekomana.
  • 52 / 4 / 0
@katastrofa Wszystko wróci do normy, napewno
Unikaj neuroleptyków takich jak haloperidol czy perazyna(chyba że masz jakieś skrajnie ostre psychozy czy coś)
Ogólnie lepiej unikać wszystkich, ale czasem są pomocne, i potrzebne jednak
Receptory gaba-a będą ci sie regenerować
Będzie coraz lepiej
Próboj może naturalnych sposobów
Dużo ruchu, chociaż w miare zdrowa dieta, jakieś cbd na lęki
Jesteś bardzo silny skoro odstawiłeś benzodiazepiny
Mnie nigdy nie uzależniły, ale z tego co od ludzi słyszałem odstawienie jest jednym z gorszych, ale ty już masz to za sobą, pokazałeś siłe twojej psychiki
Ja będąc politoksykomanem osiągnąłem dużo, i dużo osób też o tym wie, niezbyt mnie interesuje to że niektórych to drażni
To że jesteś lekomanem, narkomanem, zwał jak zwał, to nie jest jakaś straszna łatka, serio, a przecież ty jesteś trzeźwy, wyszedłeś z tego, stanowisz wzór dla wielu którzy mają z tym problem
Napewno jest sposób żebyś poczuł sie lepiej
Czas i wiara, i będzie dobrze
Jakbyś potrzebował porady to napisz na priv
  • 5815 / 1202 / 43
Jeśli sytuacja jest beznadziejna to jak najszybciej jedź do szpitala na sor.

Sam to przechodziłem kiedyś. Wiem co czujesz. Napisz jakie benzo brałeś, w jakich dawkach i jak długo. Umrzeć możesz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
Gość
  • / / 0
Wiem że mogę umrzeć, dlatego wariuję cały czas. Nie wiem nawet jak opisać co się ze mną stało, chyba psychoza przez zespół odstawienny + ciągłe załanie nerwowe. Nie mam normalnego czucia ciała, wszystko mam zdrętwiałe jak pod znieczuleniem, nie czuję głodu smaku ani nawet potrzeb fizjologicznych. Parametry życiowe latają mi jak trupowi a ja nie potrafię tego kontrolować. Z dnia na dzień skończył mi się Xanax i spadłem z 30 do 0 mg/dzień, wcześniej brałem tyle pół roku + 3 lata w mniejszych dawkach. W paychiatryku dostawałem jakieś niewyobrażalne dawki kwetiapiny i neurotopu po których nie miałem świadomości co nawet robię, mam po tym pobycie traumę i sam wyszedłem po 2 tygodniach. Te same leki dostałem w domu w mniejszych dawkach ale to nic nie daje. Odbijam się od soru do domu, każdy tylko wysyła mnie do psychiatryka a ja kolejnego pobytu nie przeżyję nerwowo. Ostatni psychiatra jak mnie zobaczył to powiedział że nie zajmuje się takimi sprawami i nie dał mi nawet nic powiedzieć. Dzięki za pomoc. Z 5 tygodni nie tykałem Xanaxu a dalej sypie mi się mózg i ciało, zapomnę jak sięnazywam niedługo a nie ma nigdzie pomocy.
  • 5815 / 1202 / 43
Idź prywatnie do felczera.
Na NFZ nie ma co liczyć...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.