Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2733 / 587 / 0
Nie należy brać neuroleptyków a tym bardziej kwetiapiny ze stymulantami. Może to doprowadzić do długotrwałych problemów. Weź benzo lub klonidynę jeżeli masz. Napisz też co w zasadzie brałeś.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1 / / 0
Zaraz zamowie klonidyne bo u mnie cisninko czesto idzie na 170 120 i serce 120 w spoczynku po orstawieniu pozniej to spada po 4 h ale wiadomo nie zasne tylko tam mam po nocy i nastepny dzien. A dis bylo duzo dluej ale wiecie co zrobilem stop i po godzinie niepokoj minal i jest cacy. Juz jestem tak zmeczony ze nie mam sily swirowac :) ale tano czylem sie fatalnie a teraz lepiej jak po colonicntm piciu dziwne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.