Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Pomocy przedawkowalem mete wyjaralem 200mg bez tolerki
  • 0 / / 0
Trzese sie i zawalu dostane mam cisnienie 170/120
  • 270 / 83 / 2
@METAMETA takie cisnienie to jeszcze wmiare jako tako ale ogólnie to skoro wyjarales 200 mg bez tolerki to raczej karetka przy ponownej sytuacji

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
katastrofa
  • / / 0
Odstawka benzo usmażyła mi mózg. Straciłem czucie w ciele, rozjebało mi myślenie, wszystko się sypie. W psychiatryku dawali mi nieskończone dawki neuroleptyków które nic nie dają. Mam najwieksza psychoze jaka mozna miec, zalamanie nerwowe i umieram fizycznie. Nie da sie opisac tego co przechodze, miesiac bez benzo i zero poprawy tylko nieskonczone pogorszenie. Nikt mi nic nie proponuje tylko wrocic do szpitala na wiecznosc. Nie badaja mnie fizycznie nawet jak umieram przez łatke lekomana.
  • 64 / 7 / 0
@katastrofa Wszystko wróci do normy, napewno
Unikaj neuroleptyków takich jak haloperidol czy perazyna(chyba że masz jakieś skrajnie ostre psychozy czy coś)
Ogólnie lepiej unikać wszystkich, ale czasem są pomocne, i potrzebne jednak
Receptory gaba-a będą ci sie regenerować
Będzie coraz lepiej
Próboj może naturalnych sposobów
Dużo ruchu, chociaż w miare zdrowa dieta, jakieś cbd na lęki
Jesteś bardzo silny skoro odstawiłeś benzodiazepiny
Mnie nigdy nie uzależniły, ale z tego co od ludzi słyszałem odstawienie jest jednym z gorszych, ale ty już masz to za sobą, pokazałeś siłe twojej psychiki
Ja będąc politoksykomanem osiągnąłem dużo, i dużo osób też o tym wie, niezbyt mnie interesuje to że niektórych to drażni
To że jesteś lekomanem, narkomanem, zwał jak zwał, to nie jest jakaś straszna łatka, serio, a przecież ty jesteś trzeźwy, wyszedłeś z tego, stanowisz wzór dla wielu którzy mają z tym problem
Napewno jest sposób żebyś poczuł sie lepiej
Czas i wiara, i będzie dobrze
Jakbyś potrzebował porady to napisz na priv
  • 5839 / 1210 / 43
Jeśli sytuacja jest beznadziejna to jak najszybciej jedź do szpitala na sor.

Sam to przechodziłem kiedyś. Wiem co czujesz. Napisz jakie benzo brałeś, w jakich dawkach i jak długo. Umrzeć możesz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
Gość
  • / / 0
Wiem że mogę umrzeć, dlatego wariuję cały czas. Nie wiem nawet jak opisać co się ze mną stało, chyba psychoza przez zespół odstawienny + ciągłe załanie nerwowe. Nie mam normalnego czucia ciała, wszystko mam zdrętwiałe jak pod znieczuleniem, nie czuję głodu smaku ani nawet potrzeb fizjologicznych. Parametry życiowe latają mi jak trupowi a ja nie potrafię tego kontrolować. Z dnia na dzień skończył mi się Xanax i spadłem z 30 do 0 mg/dzień, wcześniej brałem tyle pół roku + 3 lata w mniejszych dawkach. W paychiatryku dostawałem jakieś niewyobrażalne dawki kwetiapiny i neurotopu po których nie miałem świadomości co nawet robię, mam po tym pobycie traumę i sam wyszedłem po 2 tygodniach. Te same leki dostałem w domu w mniejszych dawkach ale to nic nie daje. Odbijam się od soru do domu, każdy tylko wysyła mnie do psychiatryka a ja kolejnego pobytu nie przeżyję nerwowo. Ostatni psychiatra jak mnie zobaczył to powiedział że nie zajmuje się takimi sprawami i nie dał mi nawet nic powiedzieć. Dzięki za pomoc. Z 5 tygodni nie tykałem Xanaxu a dalej sypie mi się mózg i ciało, zapomnę jak sięnazywam niedługo a nie ma nigdzie pomocy.
  • 5839 / 1210 / 43
Idź prywatnie do felczera.
Na NFZ nie ma co liczyć...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
thexanman
  • / / 0
Update benzowraka: wziąłem 0.5mg xana i czuję się jakbym wyszedł z piekła. Odzyskałem natychmiastowo czucie i zniknęła cała psychoza. Nie żebym polecał wracanie do nałogu ale od miesiąca nie mogłem pić jeść chodzić myśleć przeszedłem piekło jakiego nie da się opisać. Przypominam że byłem na dawce 30mg dziennie a wziąłem 0.5 i chce mi się płakać ze szczęścia. W psychiatryku chcieli mnie zabić ale im się nie udało. Jeśli umrę to na własne życzenie.
Katastrofds
  • / / 0
Znajomy przyjął 450mg MXE, zero kontaktu, ślinotok, jakby się dławił? Mam klony i relanium, karetka? Co robić?!!?!
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.