11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Unikaj neuroleptyków takich jak haloperidol czy perazyna(chyba że masz jakieś skrajnie ostre psychozy czy coś)
Ogólnie lepiej unikać wszystkich, ale czasem są pomocne, i potrzebne jednak
Receptory gaba-a będą ci sie regenerować
Będzie coraz lepiej
Próboj może naturalnych sposobów
Dużo ruchu, chociaż w miare zdrowa dieta, jakieś cbd na lęki
Jesteś bardzo silny skoro odstawiłeś benzodiazepiny
Mnie nigdy nie uzależniły, ale z tego co od ludzi słyszałem odstawienie jest jednym z gorszych, ale ty już masz to za sobą, pokazałeś siłe twojej psychiki
Ja będąc politoksykomanem osiągnąłem dużo, i dużo osób też o tym wie, niezbyt mnie interesuje to że niektórych to drażni
To że jesteś lekomanem, narkomanem, zwał jak zwał, to nie jest jakaś straszna łatka, serio, a przecież ty jesteś trzeźwy, wyszedłeś z tego, stanowisz wzór dla wielu którzy mają z tym problem
Napewno jest sposób żebyś poczuł sie lepiej
Czas i wiara, i będzie dobrze
Jakbyś potrzebował porady to napisz na priv
Sam to przechodziłem kiedyś. Wiem co czujesz. Napisz jakie benzo brałeś, w jakich dawkach i jak długo. Umrzeć możesz.
Na NFZ nie ma co liczyć...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.