Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Stara...nie biorę tej yebanej kody dla przyjemności ( już nie), więc dlatego zapytałem: do jakiej dawki kody zejść by zacząć jeść buprę. Niestety mój rytm dnia- od 18 miesięcy identyczny- jest taki, że trudno jest mi nie zjeść, lub wypić kodeiny.
Czyli co, poprosić bliskaa osobę o zamknięcie w piwnicy na te kilkanaście godzin, a potem na liście się wejść na bupre, hmn?
Gość fajnie podszedł do tematu, a laska jak zwykle musi się przypierdolić ( jeśli źle odczytałem twój zamiar to przepraszam).
  • 1 / / 0
Dziendobry, sniffuje sobie bunorfin juz od ok pol roku zaczynając od 4mg na przestrzeni miesiecy przechodząc do 2, 1, 0,5 i ostatecznie teraz schodzę do zera więc przez ostatni tydzień/półtora byłam na 0,25 a dzis zapodałam 0,12.
Od jakiegoś czasu chodzi za mna jeden wyskok z miłym opiatkiem tzn oxem(doustnie) albo majka (iv). Od miesiąca chodze z połówka oxa a budżetowo stać mnie tylko na jedną tabletkę morfiny bo jest straszna nędza. D:

Powiedzcie proszę mi ile musiałabym mniej więcej odczekać oraz ile wziąść (o ile to cos zmienia ważę 40 kg więc gdyby nie bupra naprawdę nie potrzeba mi duzo)
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?