Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Czyli co, poprosić bliskaa osobę o zamknięcie w piwnicy na te kilkanaście godzin, a potem na liście się wejść na bupre, hmn?
Gość fajnie podszedł do tematu, a laska jak zwykle musi się przypierdolić ( jeśli źle odczytałem twój zamiar to przepraszam).
Od jakiegoś czasu chodzi za mna jeden wyskok z miłym opiatkiem tzn oxem(doustnie) albo majka (iv). Od miesiąca chodze z połówka oxa a budżetowo stać mnie tylko na jedną tabletkę morfiny bo jest straszna nędza. D:
Powiedzcie proszę mi ile musiałabym mniej więcej odczekać oraz ile wziąść (o ile to cos zmienia ważę 40 kg więc gdyby nie bupra naprawdę nie potrzeba mi duzo)
A tak w ogole bierzesz śmieszne dawki i wydaje mi się, że nawet antygonistecznego działania nie ma.
Ps. Ostatnio czytałem Pod ciężarem nieba (biografia Cobaina) i co się okazuje chłopowi dawali bupre i namiętnie pisał mujakiś tam lekarz celebrytów bibuły na bupre więc nic dziwnego, że strzelił tyle helu ile strzelił przed strzałem w łeb. Napewno się przebił przez barierę krew-mozg :D
jak chcesz odstawic to zredukuj dawke najpierw, bedzie duzo latwiej. a jak nie i glownie hajsu szkoda, to majka wychodzi korzystniej cenowo.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.