Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Czyli co, poprosić bliskaa osobę o zamknięcie w piwnicy na te kilkanaście godzin, a potem na liście się wejść na bupre, hmn?
Gość fajnie podszedł do tematu, a laska jak zwykle musi się przypierdolić ( jeśli źle odczytałem twój zamiar to przepraszam).
Od jakiegoś czasu chodzi za mna jeden wyskok z miłym opiatkiem tzn oxem(doustnie) albo majka (iv). Od miesiąca chodze z połówka oxa a budżetowo stać mnie tylko na jedną tabletkę morfiny bo jest straszna nędza. D:
Powiedzcie proszę mi ile musiałabym mniej więcej odczekać oraz ile wziąść (o ile to cos zmienia ważę 40 kg więc gdyby nie bupra naprawdę nie potrzeba mi duzo)
A tak w ogole bierzesz śmieszne dawki i wydaje mi się, że nawet antygonistecznego działania nie ma.
Ps. Ostatnio czytałem Pod ciężarem nieba (biografia Cobaina) i co się okazuje chłopowi dawali bupre i namiętnie pisał mujakiś tam lekarz celebrytów bibuły na bupre więc nic dziwnego, że strzelił tyle helu ile strzelił przed strzałem w łeb. Napewno się przebił przez barierę krew-mozg :D
jak chcesz odstawic to zredukuj dawke najpierw, bedzie duzo latwiej. a jak nie i glownie hajsu szkoda, to majka wychodzi korzystniej cenowo.
od okolo wrzesnia-pazdiernika jestem na buprze, zaczelo sie od dawki 8mg, potem 16mg, czasem dochodzilem do 24-50mg, ale zazwyczaj utrzymywalo sie to na poziomie 8-16mg. od ostatnich 3 tygodni schodze z dawki - obecnie jestem na 4/6mg dziennie.
jak najskuteczniej przebic sie innymi opio np. oxy, albo pozbyc sie tego dzialania blokujacego?? prosze o pomoc...
can you sit right next to me and crush 'em down?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.