CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
203
29%
2.Cos działa
139
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 709

ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: D0natt0 »
Cześć, od około roku kopce bucha, głównie pale dla relaksu, lubię sobie zapierdolić i iść poleżeć, ale dość często przy większych dawkach mam schizy itp, + jest droższe, i myślę aby przerzucić sie na CBD, paliłem kiedyś i spodobało mi sie, faza płytka i subtelna, i co najważniejsze bez schiz, tłok z połowy lufy zwykłego bucha ścinał mnie zawsze z nóg, dlatego myślę kupić z jakiegoś sprawdzonego sklepu i spróbować, myślę że 2 wodospady z 1 lufki każdy da mi wystarczający relaks, co sądzicie ? Warto ? I przede wszystkim czego mogę sie spodziewać po takich 2 wodospadach ?

wycięto zdjęcia ofert @V44
Ostatnio zmieniony 19 września 2025 przez D0natt0, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 23 / / 0
26 stycznia 2025RafalKoral pisze:
Najlepsze CBD jest z Kombinatu Konopnego, niezrównana jakość, czystość, pewność i oczywiście super cena, jakieś 10zl wychodzi za 10g.
Zastanawiam sie nad tym, jak oceniasz działanie? Chciałbym skręcić z tego czystego bata 😁
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 23 / / 0
Sklep internetowy " konopny buch " mial ktos styczność z ich CBG I CBG ? zależy mi na dobrej jakości i działaniu
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Makemo »
Jak chcesz dobrą jakość to polecam susz od Greendjin, ten z kombinatu co wrzuciłeś to sie nie nadaje do palenia, co potwierdza sam kombinat. Jak na prawdę chcesz skorzystać z dobroczynnych wlasciwosci cbd to polecam waporyzacje zamiast palenia. Pamietaj jednak że cbd nie działa psychoaktywnie, czyli po prostu nie ma żadnej „fazy” jak po thc, co osobiście uważam za plus
  • 5 / 2 / 0
nie jest złe ale są lepsze na rynku
  • 579 / 56 / 0
@Makemo, susz typowo do palenia musi być objęty akcyzą, dlatego kombinat musi pisać, że to się do wapo/palenia nie nadaje. Dzięki temu jest tańszy, ale jakościowo cały czas dobry.
  • 23 / / 0
Mam 10g suszu CBD, spirytus rektyfikowany 96%, chciałbym zrobić z tego gotowy destylat ( chcę dolać do resztki thc ktore zostało mi w Dab Penie ) Metod jest od groma i już sam nie wiem jak to zrobic, czy jak rozdrobnie susz, zaleje na 4min , przecedzę i odparuje alkohol bedzie ok do pena ? Obecnie mam daba packwooda, ale jak daje rade z gęstą smołą thc to i myślę że
Taki wynalazek z cbd również udźwignie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.