CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
201
29%
2.Cos działa
138
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 704

ODPOWIEDZ
  • 3245 / 618 / 0
Tam doczytałem uzasadnienie że suszem mocniejszym można uzyskać efekt narkotyczny, z powodu olejków w kroplach nie rozpoczęto dyskusji pośród rządzących raczej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Lunio »
Cześć, macie jakieś dobre źródło CBD?
Jak nie można tutaj wysłać, to bardzo bym prosił na priv
  • 2270 / 392 / 0
Wystarczy przejrzeć ostatnie strony
  • 657 / 173 / 0
Najlepsze CBD jest z Kombinatu Konopnego, niezrównana jakość, czystość, pewność i oczywiście super cena, jakieś 10zl wychodzi za 10g.
  • 31 / 3 / 0
Co sądzicie o suszu z Exclusiveweed? chyba jeden z najtańszych na rynku, raz zamawiałem i jakość woła o pomstę do nieba, ale za to jeden gibon wystarczył żeby muzyczka lepiej bujała. Teraz czekam aż przyjdzie 5g i ponawiam próbę bo od zwykłych sztuk muszę trochę odpocząć
  • 6 / 1 / 0
polecam kombinat, makumba wyszła pierwsza klasa %-D
  • 72 / 5 / 0
czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
  • 2270 / 392 / 0
Jak układ nerwowy rozregulowany, a w życiu brak dyscypliny i celu, to nawet parę buchow e-papierosa może wywołać stany lękowe.
  • 72 / 5 / 0
@mietowy3 no w sumie tak mam, ale nie wiem czy dyscyplina coś zmieni jak ktoś się rodzi z psychiką lękowca
  • 657 / 173 / 0
W takim przypadku wyłącznie izolat z 0 thc. Tanio kupisz na znanym portalu aukcyjnym. Za CBD krystaliczne czyste izolat 99% zapłacisz jakieś 70zl za 20g, zrobisz z tego pół litry olejków. Można też zwyczajnie pod język bez oleju, w sumie działa tak samo i nie trzeba nic kombinować. Tylko uważaj żeby nie przesadzić bo nawet z CBD w sporych ilościach nie ma żartów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.