Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Nikt ci nie powinien napisać, że cię to nie zabije. Bo szczerze powiedziawszy, to możesz się przez przypadek zachłysnąć thicodinem i udusić.
Osobiście z własnego niechlubnego doświadczenia, wiem, że brałem pregi coś koło 900 rano, a potem wypiłem trzy Thicodinki i było si, oprócz zadrapań których sobie narobiłem...
Mało tego z dosyć świeżego doświadczenia powiem, że rano wzięte 600 pregi w południe 2mg klona, a na wieczór w dwóch dawkach 100 MST mnie nie zabiło.
Pochwale się swoją głupotą jeszcze raz - Mieszałem kiedyś benzodiazepiny z dużymi ilościami alkoholu, zazwyczaj alprazolam. Choć zdażało się nawet, że i flualprazolam.
Więc w teori mogłem umrzeć kilkukrotnie. Musze być strasznym debilem, skoro mam tyle szczęścia.
A ty? Być może, że po tej biednej pregabalinie z kodeiną umrzesz... Polecam ci rozdzielić to na dwa osobne dni :)
Założyłam konto tylko po to żeby o to zapytać do niedawna myślałam że hypper jest martwy od 8lat
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
@kropka855
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.