Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Nikt ci nie powinien napisać, że cię to nie zabije. Bo szczerze powiedziawszy, to możesz się przez przypadek zachłysnąć thicodinem i udusić.
Osobiście z własnego niechlubnego doświadczenia, wiem, że brałem pregi coś koło 900 rano, a potem wypiłem trzy Thicodinki i było si, oprócz zadrapań których sobie narobiłem...
Mało tego z dosyć świeżego doświadczenia powiem, że rano wzięte 600 pregi w południe 2mg klona, a na wieczór w dwóch dawkach 100 MST mnie nie zabiło.
Pochwale się swoją głupotą jeszcze raz - Mieszałem kiedyś benzodiazepiny z dużymi ilościami alkoholu, zazwyczaj alprazolam. Choć zdażało się nawet, że i flualprazolam.
Więc w teori mogłem umrzeć kilkukrotnie. Musze być strasznym debilem, skoro mam tyle szczęścia.
A ty? Być może, że po tej biednej pregabalinie z kodeiną umrzesz... Polecam ci rozdzielić to na dwa osobne dni :)
Założyłam konto tylko po to żeby o to zapytać do niedawna myślałam że hypper jest martwy od 8lat
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
@kropka855
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.