Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Nikt ci nie powinien napisać, że cię to nie zabije. Bo szczerze powiedziawszy, to możesz się przez przypadek zachłysnąć thicodinem i udusić.
Osobiście z własnego niechlubnego doświadczenia, wiem, że brałem pregi coś koło 900 rano, a potem wypiłem trzy Thicodinki i było si, oprócz zadrapań których sobie narobiłem...
Mało tego z dosyć świeżego doświadczenia powiem, że rano wzięte 600 pregi w południe 2mg klona, a na wieczór w dwóch dawkach 100 MST mnie nie zabiło.
Pochwale się swoją głupotą jeszcze raz - Mieszałem kiedyś benzodiazepiny z dużymi ilościami alkoholu, zazwyczaj alprazolam. Choć zdażało się nawet, że i flualprazolam.
Więc w teori mogłem umrzeć kilkukrotnie. Musze być strasznym debilem, skoro mam tyle szczęścia.
A ty? Być może, że po tej biednej pregabalinie z kodeiną umrzesz... Polecam ci rozdzielić to na dwa osobne dni :)
Założyłam konto tylko po to żeby o to zapytać do niedawna myślałam że hypper jest martwy od 8lat
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
@kropka855
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.