Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam pytanko, biore regularnie oksykodon 160mg oralnie (dwa pokruszone na proch oxydolory 80mg) na raz i srednio mnie to klepie. Wpadl w moje rece blister MST Continus 200 i chce sprobowac zapodac to sobie oralnie, rektalnie i iv w takiej wlasnie kolejnosci, bedzie to moja pierwsza stycznosc z morfina. Jakie dawki powinienem przyjac dla kazdej z tych metod zeby dobrze mnie zrobilo?
  • 20 / / 0
No i spróbowałem morfiny oczywiście nie w pełni bo p.o i p.m w dawkach 100, 200, 400. Za każdym razem faza jakaś taka ciężka przytłaczająca wręcz powiedział bym delikatnie depresyjna i schizowa. Tabletki jakie miałem to Continusy 200. Z czego się cieszę to że miałem okazję pierwszy raz w życiu zrobić ekstrakcję która swoją drogą wyszła mi dobrze. Podanie domięśniowe obyło się bez jakichkolwiek problemów z ropniami, bólem czy nawet zaczerwienieniem. Podskórne również bez żadnych rewelacji jedynie lekkie swędzenie po podaniu. Dodam że iniekcje zakończyły się może dlatego bezboleśnie bo stosuje doping i sporo już wpompowalem w mięśnie. Taka moja przygoda z morfina, może mój starz jest za mały aby rozumieć ujebanie morfina? Może ale aktualnie nie widzę żadnych plusów by spróbować jeszcze raz. Pondro
  • 127 / 8 / 0
koda albi oxy dają kepszą fazę niż morfina solo. Lepiej dodaj jakiegoś stima. 200-500mg kofeiny albo NEP, alfa, 3CMC w małej dawce. U mnie morfiny to było tak z 70-110mg (rozgryzane) zależnie jak się tabletka podzieliła w obcinaczu tabletek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.