ODPOWIEDZ
  • 2641 / 39 / 0
Ktoś jedzie?
Będę na pewno.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 62 / 23 / 0
Ja też będę, specjalnie sobie nawet zamówiłem deksa z Niemiec na tę okazję. :D
  • 2641 / 39 / 0
To może jakiś mały H meeting?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2971 / 1601 / 35
Narcotic trust
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 62 / 23 / 0
27 lipca 2025ShadySharky pisze:
To może jakiś mały H meeting?
Chętnie, ja będę całe 3 dni, w nocy między środą a czwartkiem przybywam i będę do niedzieli rano, to możemy się spiknąć.
  • 1327 / 336 / 12
ja też będę ale kontakt może być nieco utrudniony
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2874 / 299 / 0
Siema mordy :)
Będę od jutra (czwartek wieczór)

mam trochę grzybów, piks z 2cb i plastrów LSD i mam tego tyle że wszystkiego nie dam rady sam opierdolić, więc ten, walcie na pw, może wiadomości przeczytam i może się z kimś ustawie, ale tylko może
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5792 / 1188 / 43
Tej, jak byś miał giebla to bym wpadł !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2874 / 299 / 0
no niestety :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2641 / 39 / 0
Oto moj numer, dzwońcie kto chętny.
506 626 726
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.