ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Ktoś jedzie?
Będę na pewno.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 26 / 0
Ja też będę, specjalnie sobie nawet zamówiłem deksa z Niemiec na tę okazję. :D
  • 2647 / 41 / 0
To może jakiś mały H meeting?
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2986 / 1639 / 35
Narcotic trust
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 64 / 26 / 0
27 lipca 2025ShadySharky pisze:
To może jakiś mały H meeting?
Chętnie, ja będę całe 3 dni, w nocy między środą a czwartkiem przybywam i będę do niedzieli rano, to możemy się spiknąć.
  • 1339 / 339 / 13
ja też będę ale kontakt może być nieco utrudniony
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2881 / 301 / 0
Siema mordy :)
Będę od jutra (czwartek wieczór)

mam trochę grzybów, piks z 2cb i plastrów LSD i mam tego tyle że wszystkiego nie dam rady sam opierdolić, więc ten, walcie na pw, może wiadomości przeczytam i może się z kimś ustawie, ale tylko może
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5801 / 1193 / 43
Tej, jak byś miał giebla to bym wpadł !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2881 / 301 / 0
no niestety :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2647 / 41 / 0
Oto moj numer, dzwońcie kto chętny.
506 626 726
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.