ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Ktoś jedzie?
Będę na pewno.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 63 / 25 / 0
Ja też będę, specjalnie sobie nawet zamówiłem deksa z Niemiec na tę okazję. :D
  • 2647 / 41 / 0
To może jakiś mały H meeting?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 2981 / 1638 / 35
Narcotic trust
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 63 / 25 / 0
27 lipca 2025ShadySharky pisze:
To może jakiś mały H meeting?
Chętnie, ja będę całe 3 dni, w nocy między środą a czwartkiem przybywam i będę do niedzieli rano, to możemy się spiknąć.
  • 1339 / 339 / 13
ja też będę ale kontakt może być nieco utrudniony
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2881 / 301 / 0
Siema mordy :)
Będę od jutra (czwartek wieczór)

mam trochę grzybów, piks z 2cb i plastrów LSD i mam tego tyle że wszystkiego nie dam rady sam opierdolić, więc ten, walcie na pw, może wiadomości przeczytam i może się z kimś ustawie, ale tylko może
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5801 / 1193 / 43
Tej, jak byś miał giebla to bym wpadł !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2881 / 301 / 0
no niestety :(
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2647 / 41 / 0
Oto moj numer, dzwońcie kto chętny.
506 626 726
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.