Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 324 / 54 / 3
@Marie na bazie tego ciężko stwierdzić. Nie masz tolerki, ale nie piszesz czy miałaś kiedyś (nawet jednorazowo) styczność z opio innymi niż tramadol. Ile ważysz, jak się odżywiasz (dużo jesz, mało jesz, co jesz), ile masz lat?
  • 2 / / 0
25 lat, 70 kg. Jem przeciętnie, ni dużo ni mało, w miarę zdrowo. Miałam styczność z Tramalem i kodeiną, ale efekty były… takie se, więc dałam sobie spokój i długo nic poza okazjonalnym „trampkiem” (ostatni z 3 miechy temu). Opiatowiec ze mnie słaby, raczej eksperymentuję z niezdrowej ciekawości
  • 440 / 66 / 0
10 czerwca 2025DobryWujas pisze:
@Blackmalt Jak już bierzesz tyle. Chociaż pamiętam jak szybko ja dotarłem kiedyś do 250mg na strzał i to było mniej niż miesiąc. Wykończą Cię koszty finansowe, pierdolenie się z tabletkami o czym tutaj wspominasz i podawanie sobie mnóstwa śmieci do instalacji. Przejdź na heroinę i już będziesz podawał około ćwiary, 300mg na raz. Rozwiązaniem są mixy z fentanylem bądż sam fentanyl. Ale do niego nigdy nie zachęcam ze względu na moc i chujowe działanie niczym wyciągnięte z jakiegoś neuroleptyka.

Ewentualnie heroina z dobrym benzo jak midazolam zbiłoby tę tolerancje na tyle że te dawki byłyby akceptowalne.
250 w miesiac to jeszcze nic, ja po jakimś tygodniu już waliłem 100 na strzał, i to dla sredniej fazy. Dobrze, że już nie mam hehe, a oxy niezbyt się opłaca wpuszczać bezpośrednio do krwioobiegu.
10 czerwca 2025gazyfikacja plazmy pisze:
Ja wtedy miałem wyjebane, często wpuszczałem mętny syf do instalacji, źle przefiltrowane opium, czy MST właśnie. Nic mi się nie stało, bo widocznie nie wygrzałem wystarczająco dużo, sporo osób ma problemy od pukania MST.
Apropos tego, to czy ktoś wie co dokładnie się dzieje z tymi drobinkami wosku i innych rozpuszczalnych skladnikow masy tabletkowej po wejściu okablowaniem? Zatrzymuje sie w płucach, sercu? To nie zostaje tam na zawsze na pewno, nie?
  • 51 / 6 / 0
Ktos sposobu ekstrakcji @Parathormon'a z watku viewtopic.php?p=3819663#p3819663 probowal? Jestem ciekaw waszych opinii/doswiadczen, jaki i setup'u uzytego do zrobienia ekstrakcji.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.