14 czerwca 2025ledzeppelin2 pisze: Jak długo znasz się z kodą i jak czesto wrzucasz ?
Nie wiem też jak wygląda dieta. Czy głodzisz się czy jeszcze normalnie posiłki.
Wyglada na typowy wpływ thiocodinu na żołądek połączony z katowaniem go alkoholem .
Nic też nie wiadomo o lekach które przyjmujesz.
Wszelkie nlpz z paracetamolem także tyrają żołądek.
Są osoby które mogą brac latami kode, a ktoś ze słabszym żołądkiem , nawet jest to genetyczne szybko zacznie odczuwać skutki .
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
Biorę 1g fenibutu dziennie, poleciałem i z okazjonalnego brania zrobiło się codzienne. Trwa to od paru tygodni.
16/06 rano wziąłem 0.9g
Ok 23 zaczęła się jazda, atak paniki itd. Wziąłem 1mg lorazepamu i jest lepiej, ale nadal nie mogę spać i czuję pojebaństwo w tyle głowy. Czy pregabalina pomoże wystarczająco?
Mam do dyspozycji baclofen, lorazepam, clonazepam, pregabalinę i muszę być JAK NAJSZYBCIEJ odtruty, max 2 tygodnie
Nie byłem nigdy uzależniony fizycznie od benzo, mogę je brać jakiś czas, umiem je stosować. Pregabaliny używałem długi czas wyłącznie terapeutycznie. Z baklofenem nie mam doświadczenia.
CZY wystarczy branie lorazepamu/clonazepamu + 75mg pregabaliny aby przecierpieć tydzień? Czy po tym czasie mogę zostać kolejny tydzień na samym clonazepamie i będzie ok? Nie chcę nawrotu fizycznego uzależnienia do pregabaliny. Czy lepiej wziąć 5-10mg baklofenu i potem go odstawić?
Oznaczam osoby które coś wiedzą o fenibucie
@Saguaro99 @FotherMucker @nasienie14 @Psilosoph @Chlodwig
19 lutego 2025london5 pisze: Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
Dzięki. O 5 wziąłem 50mg pregaby i dalej byłem na lorazepamie. Było ok do 14. Znów zaczyna się rozpierdol w głowie. Wrzuciłem 70mg pregi. Gdyby to była tylko bezsenność. Ja mam halucynacje i jakieś ostro popierdolone jazdy w głowie, z normalnego stanu w minutę przychodzi ogromny lęk i popierdolenie. Nie mogę brać tramadolu bo przyjmuję maoi
19 lutego 2025london5 pisze: Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
17 czerwca 2025Vetulani44 pisze: Bardzo proszę o pomoc, przyznaję się do głupoty. Piszę w kryzysowych bo to sprawa niecierpiąca zwłoki.
Biorę 1g fenibutu dziennie, poleciałem i z okazjonalnego brania zrobiło się codzienne. Trwa to od paru tygodni.
16/06 rano wziąłem 0.9g
Ok 23 zaczęła się jazda, atak paniki itd. Wziąłem 1mg lorazepamu i jest lepiej, ale nadal nie mogę spać i czuję pojebaństwo w tyle głowy. Czy pregabalina pomoże wystarczająco?
Mam do dyspozycji baclofen, lorazepam, clonazepam, pregabalinę i muszę być JAK NAJSZYBCIEJ odtruty, max 2 tygodnie
Nie byłem nigdy uzależniony fizycznie od benzo, mogę je brać jakiś czas, umiem je stosować. Pregabaliny używałem długi czas wyłącznie terapeutycznie. Z baklofenem nie mam doświadczenia.
CZY wystarczy branie lorazepamu/clonazepamu + 75mg pregabaliny aby przecierpieć tydzień? Czy po tym czasie mogę zostać kolejny tydzień na samym clonazepamie i będzie ok? Nie chcę nawrotu fizycznego uzależnienia do pregabaliny. Czy lepiej wziąć 5-10mg baklofenu i potem go odstawić?
Oznaczam osoby które coś wiedzą o fenibucie
@Saguaro99 @FotherMucker @nasienie14 @Psilosoph @Chlodwig
Reasumując przetrwaj najgorsze pierwsze 2-3 dni na baklofenie dobierz dawkę pod siebię, a później zmniejszaj. Ja to robię na oko dorzucając co 10 mg jeśli nie działa aż w końcu zaskoczy. Jak dobrze trafisz z dawką to będziesz się czuł nawet przyjemnie, a nie przedłużysz zjazdu.
Ja po miksowaniu fenibutu z alkoholem byłem już na etapie, że 6 gramów fena nawet nie zaleczało tych turbo lęków i derealizacji. Więc jeśli leciałeś na samym fenku to szybko puści, nie bój się wspomóc baklofenem bo bardzo ulży w cierpieniu. Daj znać za 2-3 dni, powinno już być dobrze. Powodzenia!
Ps. Na przyszłość polecam zaopatrzeć się w F-fenibut, już dawka 150mg w moim przypadku potrafi zaleczyć zjazd, a wymaksowana tolerka na zwykły fenibut nie równa się tolerce na F-fenibut bo działa on trochę inaczej, mniej euforycznie a bardziej stabilizująco. Świetny na zjazdy i do schodzenia
@Vetulani44 fenibut ma prawie taka sama strukture co baklofen. w badaniu (na jednej osobie ale cii xD) podawali 10mg baklo na każdy gram fenibutu, dużych dawek nie bierzesz wiec benzo wpływajacymi na gaba-a raczej nie ma co schodzić, predzej prega (fenibut blokuje kanały wapniowe, tak samo jak prega) i baklofen z racji, że baklo jak i fenibut to agoniści gaba-b. w 2 tygodnie raczej dasz rade, ale gaba-jebacze to kurwy i chuj jeśli chodzi o odstawianie i o tym trzeba pamietać.
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
Odstawiam substancje dzialajace na gaba-b
I opioidy
Biore od dwóch dni 0.5mg alprazolamu rano i wieczór
Pregabaline zwiększyłem z 450mg
x2 do 900mg x2(ale dopiero z dwa dni biore 2x900mg, wcześniej z 1-2 dni 600mgX2, a wcześniej 450X2 z 4 miesiące ) wiem ze nie powinienem zwiekszac dawki pregabaliny ale poprostu bylo mi mega ciężko
Leków na adhd przynajmniej aż psychoza nie zniknie na 3-4 miesiące nie mam zamiaru brać, bo działają na dopamine, która może nasilać psychozy
Czy moge do tych leków które biore obecnie dodać kwetiapine 25mg lub 50mg wieczorem? Czy na drugi dzień po zażyciu tej kwetiapiny efekt przeciwpsychotyczny sie będzie utrzymywał?
Wiele strasznych rzeczy mnie spotkało w życiu, przez to zacząłem ćpać, nie radziłem sobie z emocjami
Lecz teraz jest dużo gorzej niż przed tym
jak zacząłem ćpać, dlatego naprawde lepiej jest szukać sposobów na życie bez uzależnień ludzie, uwierzcie mi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mjheart2.jpg)
Jak marihuana niszczy serce
Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dopalamy.jpg)
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję
W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mozgnastolatka.png)
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?
Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.