Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Teraz to już naprawdę wkurwiona jestem ze to tknelam w ogóle. Pocę się jak szalona, słaba jestem i jakaś taka zamulona. To faktycznie jest lek do leżenia w łóżku i gapienia się w sufit.
  • 131 / 14 / 0
@zduszonyszept Mówiłem, że to do noddowania dobre ;) Ale może też być tak, że jeżeli nie brałaś nic wcześniej opioidowego, to masz jeszcze niewyrobione receptory. Może tak być, że kilka pierwszych razy Cię nie porobi, albo porobi Cię niewłaściwie.
  • 595 / 106 / 0
hmm mój pierwszy raz z traumadolem. krople dobierane co godzinę jakieś 400 mg tak aż doszło do około 3-4g przez dzien. Nic nie poczułem, pod koniec pospałem i przebudziłem sie "pijany". nie polecam
:tabletki:
  • 59 / 11 / 0
Ja to nie rozumiem ludzi co piszą ze wzięli 400mg bez tolerki i słabo jest. Ogólnie to mam zasadę że nie ćpam opio bo to igranie z ogniem ale naciągnąłem mięsień i ramię tak boli że wziąłem dorete 75+650 dosłownie jedną tabletkę i efekt jest ewidentny, zero zmartwień, taki fajny stan że moge leżeć nic nie robić i i tak jest fajnie.
  • 105 / 6 / 0
Proste. Polimorfizm cyp2d6, o ile u normalnych ludzi morfina odpowiada za małą częś działania kody (w większości glukoroniany grzeją) to tramadol musi przejść przez cyp2d6 by grzać.
  • 1 / / 0
Ile zajebac Poltramu retard na pierwszy raz z tramcem? Wcześniej brałem jakiś thiocodin czy DHC się zdarzyło jakiś tygodniowy ciąg( półtora roku temu). W dodatku pytanie czy jeśli koło 12 ojebalem 2mg clona to czy zadziała przeciw padace?
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...