Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Teraz to już naprawdę wkurwiona jestem ze to tknelam w ogóle. Pocę się jak szalona, słaba jestem i jakaś taka zamulona. To faktycznie jest lek do leżenia w łóżku i gapienia się w sufit.
  • 136 / 15 / 0
@zduszonyszept Mówiłem, że to do noddowania dobre ;) Ale może też być tak, że jeżeli nie brałaś nic wcześniej opioidowego, to masz jeszcze niewyrobione receptory. Może tak być, że kilka pierwszych razy Cię nie porobi, albo porobi Cię niewłaściwie.
  • 600 / 107 / 0
hmm mój pierwszy raz z traumadolem. krople dobierane co godzinę jakieś 400 mg tak aż doszło do około 3-4g przez dzien. Nic nie poczułem, pod koniec pospałem i przebudziłem sie "pijany". nie polecam
:tabletki:
  • 59 / 11 / 0
Ja to nie rozumiem ludzi co piszą ze wzięli 400mg bez tolerki i słabo jest. Ogólnie to mam zasadę że nie ćpam opio bo to igranie z ogniem ale naciągnąłem mięsień i ramię tak boli że wziąłem dorete 75+650 dosłownie jedną tabletkę i efekt jest ewidentny, zero zmartwień, taki fajny stan że moge leżeć nic nie robić i i tak jest fajnie.
  • 111 / 6 / 0
Proste. Polimorfizm cyp2d6, o ile u normalnych ludzi morfina odpowiada za małą częś działania kody (w większości glukoroniany grzeją) to tramadol musi przejść przez cyp2d6 by grzać.
  • 1 / / 0
Ile zajebac Poltramu retard na pierwszy raz z tramcem? Wcześniej brałem jakiś thiocodin czy DHC się zdarzyło jakiś tygodniowy ciąg( półtora roku temu). W dodatku pytanie czy jeśli koło 12 ojebalem 2mg clona to czy zadziała przeciw padace?
  • 344 / 35 / 0
Benzo zabija euforię to tak jakby ruchał ale nie miał orgazmu bez sensu.
50mg A po dwóch godzinach kolejne 50.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.