Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 105 / 0
Yoshi jeśli chodzi o kwestie dzielenia, a robi ci to sporą różnice to są preparaty 75mg. Np możesz poprosić o dwa opakowania 75mg zamiast jednego 150mg. Ale zgaduje ze to wiesz i po prostu chcesz zejść na tym co masz, w każdym razie chciałem podpowiedzieć, pozdro
:tabletki:
  • 4 / / 0
13 czerwca 2025Hanalena pisze:
@Lofellokas, czy możesz podać inne przyjmowane przez Ciebie leki?

Wieczorem mirta 30 bromocorn bromokryptyna 2,5 pragiola pregabalina 75/ zastanawiam się czy nie wejść na 150 tak jak kiedyś

Rano solian amisulpryd 50

I ostatnio dorzuciłem 50 pramolanu opipramolu (by się wyciszyć lekko) bo duża nerwówka ostatnio

I dlatego jestem ciekawy czy większa dawka pragebaliny wydłuży sen teraz budzę się gdzieś 5:30/6 a jak by wydłużyć tak do 7:30 było by idealnie

scalono - nv13

Nie biorę żadnych innych używek jak coś typu narko i inne dziwne rzeczy jedna używka to są szlugi eweteuoanie od czasu do czasu redbull bądź kawa

Nie używaj nazw handlowych - nv13
  • 74 / 7 / 0
Dostałem padaczki po 2g
+, Pregi i 300mg tianeptyny dobrze ze spałem na boku bo wymiotowałem
  • 219 / 2 / 0
Wziąłem w przeciągu trzech godzin 1200mg bez tolerancji i czuje tylko lekkie otępinie. Jest sens dokładać kolejne dawki czy to nic nie zmieni?
  • 126 / 25 / 0
@kwachniewski, zdecydowanie już wystarczy, oby tylko na lekkim otępieniu się skończyło.
  • 18 / / 0
wczorajkwachniewski pisze:
Wziąłem w przeciągu trzech godzin 1200mg bez tolerancji i czuje tylko lekkie otępinie. Jest sens dokładać kolejne dawki czy to nic nie zmieni?
To kwestia indywidualnych reakcji i widać że u Ciebie nie warto w to brnąć.

Mnie poskładała dawka 75mg. Przy 300mg czuję się bosko. Maże o dawce 1200mg ale trzymam się i nie pozwalam sobie...
  • 6 / / 0
@nyanes Pregabalina dla koncernów farmaceutycznych to taki drugi nowocześniejszy, mniej rzucający cienie podejrzeń Oksykodon. Bardzo podobny schemat
W anglii z 10 lat temu dokumenty o tym jak wciagali po 900mg nosem a w polsce wpisujesz w neta i jest aktualne dane normalnie opisane o pregabalinie przez koncerny że nie uzależni XDDD
miałem dłuższe przerwy od stimów, opio, innych dragów
Pragabalina z jednej strony w stałej dawce, wcale nie czuć przyjemności
Z drugiej strony musze wziąść bo nie chce tego depresyjnego szarego stanu takiej chujni, znacie to jesli macie za soba dluzszy staz zazywania tego otępiającego gówna
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.