Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 601 / 108 / 0
Yoshi jeśli chodzi o kwestie dzielenia, a robi ci to sporą różnice to są preparaty 75mg. Np możesz poprosić o dwa opakowania 75mg zamiast jednego 150mg. Ale zgaduje ze to wiesz i po prostu chcesz zejść na tym co masz, w każdym razie chciałem podpowiedzieć, pozdro
:tabletki:
  • 6 / / 0
13 czerwca 2025Hanalena pisze:
@Lofellokas, czy możesz podać inne przyjmowane przez Ciebie leki?

Wieczorem mirta 30 bromocorn bromokryptyna 2,5 pragiola pregabalina 75/ zastanawiam się czy nie wejść na 150 tak jak kiedyś

Rano solian amisulpryd 50

I ostatnio dorzuciłem 50 pramolanu opipramolu (by się wyciszyć lekko) bo duża nerwówka ostatnio

I dlatego jestem ciekawy czy większa dawka pragebaliny wydłuży sen teraz budzę się gdzieś 5:30/6 a jak by wydłużyć tak do 7:30 było by idealnie

scalono - nv13

Nie biorę żadnych innych używek jak coś typu narko i inne dziwne rzeczy jedna używka to są szlugi eweteuoanie od czasu do czasu redbull bądź kawa

Nie używaj nazw handlowych - nv13
  • 74 / 7 / 0
Dostałem padaczki po 2g
+, Pregi i 300mg tianeptyny dobrze ze spałem na boku bo wymiotowałem
  • 219 / 1 / 0
Wziąłem w przeciągu trzech godzin 1200mg bez tolerancji i czuje tylko lekkie otępinie. Jest sens dokładać kolejne dawki czy to nic nie zmieni?
  • 159 / 27 / 0
@kwachniewski, zdecydowanie już wystarczy, oby tylko na lekkim otępieniu się skończyło.
  • 37 / 3 / 0
14 czerwca 2025kwachniewski pisze:
Wziąłem w przeciągu trzech godzin 1200mg bez tolerancji i czuje tylko lekkie otępinie. Jest sens dokładać kolejne dawki czy to nic nie zmieni?
To kwestia indywidualnych reakcji i widać że u Ciebie nie warto w to brnąć.

Mnie poskładała dawka 75mg. Przy 300mg czuję się bosko. Maże o dawce 1200mg ale trzymam się i nie pozwalam sobie...
  • 11 / / 0
@nyanes Pregabalina dla koncernów farmaceutycznych to taki drugi nowocześniejszy, mniej rzucający cienie podejrzeń Oksykodon. Bardzo podobny schemat
W anglii z 10 lat temu dokumenty o tym jak wciagali po 900mg nosem a w polsce wpisujesz w neta i jest aktualne dane normalnie opisane o pregabalinie przez koncerny że nie uzależni XDDD
miałem dłuższe przerwy od stimów, opio, innych dragów
Pragabalina z jednej strony w stałej dawce, wcale nie czuć przyjemności
Z drugiej strony musze wziąść bo nie chce tego depresyjnego szarego stanu takiej chujni, znacie to jesli macie za soba dluzszy staz zazywania tego otępiającego gówna
  • 159 / 27 / 0
@Lofellokas, nie wiem, czy zdecydowałeś się na ruch, o jakim wspomniałeś. Przesyłam odnośnik do artykułu, który po części odnosi się do Twoich rozważań, jak i wpisuje się w obecną dyskusję:
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC8764940/
  • 6 / / 0
Dzięki za odpowiedź i odpowiem tak nie jestem uzależniony od żadnego leku który biorę a brałem już różne natomiast na temat Pragebaliny powiem tak na tej dawce jestem już ponad rok, dawkę w wysokości 150 brałem prawie 5 lat i spałem idealnie, zszedłem z niej kiedyś do 0 i kompletnie nic się nie działo

Uważam że odpowiedź z tego artykułu nie jest odpowiedzą na moje pytanie
  • 1114 / 311 / 2
@Lofellokas popełniasz jeden podstawowy błąd poznawczy, człowiek jest uzależniony od 'xyz' całe życie, a to czy będziesz brał/a nadal czy nie to wyłącznie Twój wybór.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.